Digitaalisen kaupan alusta, joka tuo tehokkuutta ja parantaa asiakaskokemusta

Oscarin digitaalisen kaupan alusta Oscar eCommerce yhdistää perinteisen verkkokaupan ja ERP-pohjaisen portaalinäkymän, mikä mahdollistaa asiakkaille ja sidosryhmille pääsyn juuri heidän tarvitsemiinsa tietoihin ja palveluihin reaaliajassa.

Oscar eCommerce on suunniteltu parantamaan liiketoimintaasi tarjoamalla asiakkaille joustavan palvelukokemuksen, jossa he voivat asioida silloin, kun heille parhaiten sopii.

Kenelle digitaalisen kaupan alusta sopii?

Verkkoliiketoiminta

B2B-yrityksille

Digitaalisen kaupan alusta Oscar eCommerce sopii erityisesti B2B-yrityksille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja nykyaikaisen tavan hallita tilauksia ja monimutkaisia asiakassuhteita. Alustamme tarjoaa kattavat työkalut ja B2B-ominaisuudet perinteiseen verkkokauppaan, mutta myös uudenaikaisia ratkaisuja asiakkaiden ja muiden sidosryhmien palvelemiseen erilaisten portaalinäkymien avulla.

Verkkoliiketoiminta

B2C-yrityksille

Digitaalisen kaupan alusta Oscar eCommerce sopii erinomaisesti myös B2C-yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen saumattoman ja miellyttävän ostokokemuksen. Alustan avulla voit helposti hallita verkkokauppaa, kampanjoita ja asiakasviestintää, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä ja kasvattaa myyntiä. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää Shopify-alustaa, joka tuo käyttöösi maailman johtavan verkkokaupparatkaisun.

Miksi digitaalisen kaupan alusta juuri meiltä?

Markkinoiden paras teknologia: Meiltä saat edistyneet ratkaisut, jotka vastaavat liiketoimintasi tarpeisiin. Karsi ylimääräiset manuaaliset vaiheet ja vähennä inhimillisiä virheitä integroimalla toiminnanohjausjärjestelmäsi suoraan verkkokauppaasi.

Asiantunteva tuotetuki: Emme ainoastaan tarjoa tuotteita ja palveluita, vaan sitoudumme kumppanuuteen. Kokenut tiimimme auttaa sinua hyödyntämään alustan kaikkia ominaisuuksia täysmääräisesti.

Räätälöidyt ratkaisut: Alustamme räätälöinti ei tunne rajoja. Se mukautuu yrityksesi kasvaviin tarpeisiin ja erityisvaatimuksiin.

Oscar eCommercen keskeiset ominaisuudet:

Joustava palvelukokemus: Asiakkaat voivat tehdä tilauksia ja hallinnoida niitä missä ja milloin tahansa mikä parantaa heidän asiakaskokemustaan ja asiakastyytyväisyyttään

Integroitu ERP-järjestelmä: Voit luoda perinteisen verkkokaupan tai nykyaikaisen verkkoportaalin, jolloin asiakkaat ja sidosryhmät saavat keskitetyn pääsyn kaikkiin tarvittaviin tietoihin yhdellä näkymällä.

Reaaliaikainen tiedon saatavuus: Asiakkaat ja muut sidosryhmät voivat tarkastella tilausten tilaa ja varastosaldoja, luoda huoltotilauksia tai tarkastaa tuotannon tilanteen reaaliajassa, mikä parantaa läpinäkyvyyttä ja tiedonkulkua.

Verkkoliiketoiminnan palvelut

Liiketoiminta-alustamme rinnalle kehitetyssä Oscar Digipäällikkö -palvelussa digimarkkinoinnin ammattilaistiimi huolehtii yrityksesi digitaalisesta näkyvyydestä. Valitsemme käyttöösi sopivimmat digimarkkinoinnin kanavat ja toimenpiteet sekä mittaamme ja kehitämme markkinoinnin tehokkuutta. Voit seurata tuloksia raportointi- ja kehitystapaamisissa.
EDI-yhteyksien avulla säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Automatisoidun tiedonsiirron ansiosta asioita ei tarvitse kirjata moneen kertaan ja inhimillisten virheiden riski vähenee. Esimerkiksi osto- ja myyntitilausten, toimituspäivämäärien sekä laskutuksen automatisointi tehostavat yrityksesi verkkoliiketoimintaa sekä parantavat asiakaskokemusta. Me autamme optimoimaan tiedonsiirron liiketoimintasi avaintoimintojen välillä.
Oscar tarjoaa verkkoliiketoiminnan palveluita kolmella eri alustalla: Oscar eCommerce, Oscar Prosper ja Shopify.

Tutustu myös