Me haluamme kuunnella, kuulla ja ymmärtää. Siksi meillä ei työskentele krokotiilipersoonia, joilla on suuri suu ja pienet korvat. Tarjoamme yrityksellesi monipuoliset talous- ja palkkahallinnon palvelut ja lupaamme, että olet kanssamme varmoissa ja tehokkaissa käsissä.

Oscar tuo avuksesi rautaiset asiantuntijat ja luotettavan alustan, jossa yrityksesi ajantasainen taloustieto sekä raportit ovat saatavilla helposti ja nopeasti. Tarvitsetpa sitten kirjanpitoa ja reskontraa tai ammattitaitoista sparrausta, me teemme arjestasi selkeämpää ja kitkattomampaa.

Oscarin hyödyt asiakkaalle

Kumppanina arjen pyörteissä

On meissä silti vähän krokotiiliakin – olemme nimittäin vahvoja. Vahvoja siinä, mitä teemme, ja vahva kumppani yrityksellesi. Sitoudumme osaksi yrityksesi tarinaa, autamme ja ohjaamme.

Emme ole ventovieraita edes yhteisen tarinamme alussa, sillä kokeneiden asiantuntijoidemme ansiosta tunnemme jo toimialasi kustannussäästö- ja kasvumahdollisuudet kuin omat taskumme.

Arjen tiimellyksessä tilanteet muuttuvat joskus nopeasti, mutta kanssamme varmistat yrityksesi talous- ja palkkahallinnon jatkuvuuden. Siitä pitävät huolen nimetty vastuuhenkilö ja tämän varahenkilö. Tai jos kaipaat vain väliaikaista apua talous- tai palkkahallintosi hoitamiseen, meiltä saat myös varallaolo- tai sijaistuspalvelut henkilöstösi avuksi.

Oscar Talousosasto®

Kannattavuus­valmentaja

Tunnetko talouslukusi ja niiden merkityksen menestykseen? Me kartoitamme yrityksesi nykytilanteen, laadimme kehittämissuunnitelman ja rakennamme tiedolla johtamisen työkalut.

Oscar Talousosasto®

HR-valmentaja

HR-prosessit hakusessa? Käymme läpi yrityksesi koko HR-kokonaisuuden ja rakennamme tarvittavat prosessit sekä dokumentaation.

Palvelumme

Arki muuttuu sujuvammaksi ja aikaa säästyy muuhun, kun me hoidamme yrityksesi ostolaskujen tiliöinnin ja kierrätyksen tai vaikka tiliotekäsittelyn. Jos tarvitset lisäkäsiä myyntilaskutukseen, perintään tai myyntireskontran hoitoon, kokeneet asiantuntijamme tulevat avuksesi.
Asiantuntevasti hoidettu kirjanpito helpottaa yrityksesi arkea. Hoidamme päiväkohtaisen kirjanpidon, kuukausiraportoinnin, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen. Teemme säännöllisesti erilaiset jaksotukset, jolloin saat joka kuukausi välitilinpäätöstasoisen tuloksen. Nimetty vastuuhenkilö tukee yrityksesi toimintaa muun muassa verosuunnittelussa, ennusteissa, budjetoinnissa ja kassanhallinnassa.
Oscarin nimetty tiedolla johtamisen asiantuntija on käytettävissä, kun haluat kehittää yrityksesi talousohjausta. Käytännössä tiedolla johtaminen voi näkyä esimerkiksi kassavirta- ja investointilaskelmina, tai budjetteina ja ennusteina. Onko suunnitteilla fuusio tai yrityskauppa? Tarvitaanko uuteen projektiin lisäkäsiä? Me varmistamme, että oikeita asioita seurataan, ja avaamme perusteellisesti sen, mistä yrityksesi kannattavuus rakentuu. Kokeneet asiantuntijamme pystyvät tarjoamaan vahvaa tukea ja neuvoja päätöksentekoon.
Hoidamme kattavasti koko yrityksesi palkkahallinnon, eli peruspalkanlaskennan sekä kaikki muut työnantajan vastuulle kuuluvat palkkahallinnon tehtävät, kuten tilitykset ja ilmoitukset eri viranomaisille, matkalaskujen maksatuksen, jaksotukset kirjanpitoon sekä raportoinnin halutulla laajuudella. Omalta vastuuhenkilöltä on tarvittaessa saatavilla myös TES-tulkinnat ja muu palkkahallinnon konsultointi.
HR-asiantuntijamme suunnittelee kanssasi yrityksesi koon mukaan määräytyvät lakisääteiset suunnitelmat, tarpeen mukaan valitut vapaaehtoiset politiikat ja työehtosopimuksen mukaan määriteltävät paikalliset sopimukset. Asiantuntijamme huolehtii, että yrityksesi henkilöstöhallinnon perusprosessit, asiakirjat ja työhyvinvoinnin seuranta ovat kunnossa.
Liiketoiminta-alustan dataa voidaan käyttää tehokkaasti johtamisen ja kehittämisen tukena. Oscar BI (Business Intelligence) on liiketoimintatiedon hallintaväline, jonka avulla voit tehokkaasti hyödyntää muun muassa asiakkuuksista, myynnistä, laadunhallinnasta, varastosta ja taloudesta kerättyä tietoa. Perinteisen raportoinnin sijaan BI tarjoaa tietoon porautuvan, ajantasaisen, selkeän ja analyyttisen näkökulman liiketoiminnan ytimeen.
Kun kaipaat sparrauskumppania liiketoimintojen tai prosessien kehittämiseen, Oscar on tukenasi. Laitamme yhdessä kuntoon talouden, palkkahallinnon tai HR:n prosessit, laadimme selkeät ohjeet ja kerromme parhaat talouden tai hallinnon toimintatavat. Yrityksesi toiminta tehostuu, ja pystyt varmistamaan osaamisen ja tulosten luotettavuuden ripeällä aikataululla.
Oscar Talousosaston® ammattilaisilta saat apua yrityksesi talouden prosesseihin myös poikkeustilanteissa. Avullamme talousasiat hoituvat myös sairaus- ja lomatapauksissa sekä kiireaikoina. Kun tunnemme yrityksesi järjestelmän ja sen toimintatavat, sijaistaminen ei edellytä erillistä järjestelmäkoulutusta. Tarjoamme myös vakituista varallaolopalvelua, jonka avulla poikkeustilanteisiin on helpompi varautua jo etukäteen.

Asiakkaitamme

NT Liftec Oy

NT Liftec arvostaa Oscarin joustavuutta ja reagointikykyä

Ecosir Oy

Ulkoistettu taloushallinto mahdollistaa keskittymisen ydintoimintaan

Bonge Oy

Yhteistyö Oscarin kanssa on toiminut vaivattomasti

Ota yhteyttä ja varaa tapaaminen

Oscar Talousosasto®

Riikka Harju

Liiketoimintapäällikkö / Taloushallinto
040 063 2349
riikka.harju(a)oscar.fi

Oscar Talousosasto®

Elina Naaralainen

Liiketoimintapäällikkö / HR- ja palkkahallinto
040 840 7111
elina.naaralainen(a)oscar.fi

 

 

 

Oscar Talousosasto®

Satu Grönroos

Myyntipäällikkö
040 837 3366
satu.gronroos(a)oscar.fi

Tutustu myös

Kuinka varmistaa liiketoiminnan jatkuvuus lomakaudella?

06.03.2024 / Artikkeli

Kuinka varmistaa liiketoiminnan jatkuvuus lomakaudella?

Sijaistus- ja varallaolopalvelu auttaa riskienhallinnassa Talous- ja palkkahallinnossa on hyvä varautua muuttuviin tilanteisiin. Lomat, yllättävät sairastumiset tai kriisitilanteet eivät lamauta […]
Taklaa taloushallinnon haasteet – ota taloushallinnosta ilo irti

19.12.2022 / Artikkeli

Taklaa taloushallinnon haasteet – ota taloushallinnosta ilo irti

Me näemme taloushallinnon kiinteänä osana yrityksen liiketoimintaa, eikä vain erillisenä toimintona, jonka tehtävänä on tehdä verottaja tyytyväiseksi kerran kuussa. Jotta saat itsellesi mielenrauhaa, riskit minimoitua ja taloushallinnostakin ilon irti, listasimme avuksesi muutaman pointin, joihin on hyvä kiinnittää huomiota