Oscar on erikoistunut tarjoamaan monipuolisia, korkealaatuisia ERP-toiminnanohjausjärjestelmiä, jotka on suunniteltu erityisesti kotimaisten pk-yritysten tarpeisiin. Tarjoamme ratkaisuja sekä tukkukaupan että valmistavan teollisuuden eri vaiheisiin ja prosesseihin.  Järjestelmämme avulla yrityksesi voi optimoida toimintansa, parantaa tuottavuutta ja saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Oscar tekee arjestasi selkeämpää, sujuvampaa ja tehokkaampaa. 

Paras ERP-järjestelmä Pk-yrityksille toimialasta riippumatta 

ERP-toiminnanohjausjärjestelmä

Valmistavan teollisuuden toiminnanohjaus­järjestelmä

Oscarin ERP-toiminnanohjausjärjestelmä tuo tehokkuutta ja sujuvuutta teollisuuden Pk-yritysten tuotannonohjaukseen ja projektinhallintaan. Järjestelmämme tarjoaa kattavat työkalut tuotannon suunnitteluun ja ohjaukseen, materiaalien hallintaan, laadunvalvontaan sekä toimitusketjunhallintaan.

ERP-järjestelmämme avulla toimiva tuotannonsuunnittelu lyhentää läpimenoaikoja, helpottaa viestintää ja parantaa toimitusnopeutta sekä -varmuutta. Reaaliaikainen tieto, selkeä käyttöliittymä sekä monipuoliset, jatkuvasti kehittyvät työkalut auttavat hallitsemaan projektin kaikkia vaiheita varastonhallinnasta tuntikirjauksiin ketterästi ja nopeasti.

ERP-toiminnanohjausjärjestelmä

Tukkukaupan toiminnanohjausjärjestelmä

Tukkukaupan ERP-toiminnanohjausjärjestelmämme on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen tukkukaupan monimuotoisiin tarpeisiin. Järjestelmä soveltuu tukkukaupan lisäksi myös muun muassa huoltoliiketoimintaan, elintarvikealalle, maahantuontiin ja agentuuriin, kansainväliseen kauppaan sekä vähittäiskauppaan.

Järjestelmä kattaa kaikki keskeiset toiminnot tilaus-toimitusketjun hallinnasta CRM- ja raportointityökaluihin saakka. Helppokäyttöinen ja tehokas toiminnanohjausjärjestelmämme auttaa tukkukauppiaita optimoimaan toimintaansa, parantamaan asiakaspalveluaan ja kasvattamaan kannattavuuttaan.

Oscar ERP-toiminnanohjausjärjestelmä sisältää muun muassa: 

Oscarin ERP-toiminnanohjausjärjestelmän tilaus-toimitusketjun hallinta on alan parhaita, sillä se yhdistää saumattomasti kaikki logistiikan vaiheet reaaliaikaisella seurannalla ja täsmällisyydellä. Automaatio mahdollistaa tilausten nopean ja virheettömän käsittelyn, joka parantaa toimitusvarmuutta ja asiakastyytyväisyyttä.
Oscar ERP tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden varastosaldoihin ja optimoi varastotasot minimoiden ylivarastoinnin ja puutteet. Automaatio ratkaisumme parantava muun muassa varaston kiertonopeutta ja vähentävät käsittelyvirheitä, mikä lisää tehokkuutta ja säästöjä.
Hallitse myyntiputkea, asiakkuuksia sekä muita CRM-toimintoja kätevästi ja laiteriippumattomasti. Kaikki olennainen tieto on yhdessä paikassa ja kaikkien saatavilla, ilman turhia integraatioita. Meiltä saat puhtia uusasiakashankintaan, asiakassuhteiden hoitoon, markkinointiin ja kampanjointiin sekä tehostat myynnin seurantaa ja ohjausta.
Oscarin ERP-järjestelmän projektinhallinnan ominaisuudet tarjoavat kokonaisvaltaisen ratkaisun projektien suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin. Se auttaa hallitsemaan projektin resursseja, aikatauluja, budjetteja ja tehtäviä yhdellä alustalla. Työkalu tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden projektien edistymiseen, mahdollistaa tiimien välisen yhteistyön ja parantaa päätöksentekoa tarjoamalla ajantasaista dataa ja analytiikkaa.
Oscarin ERP-järjestelmän tuotannonohjauksen työkalu erottuu edukseen, koska se tarjoaa kokonaisvaltaisen näkymän kaikkiin tuotantoprosesseihin, mikä mahdollistaa täsmälliset ja tietoon perustuvat päätökset. Edistyneet automaatio- ja AI-ratkaisumme tehostavat tuotannon hallintaa, vähentäen samalla kustannuksia ja parantaen toimitusaikoja.
Helppokäyttöisen ratkaisumme avulla työntekijäsi voivat kirjata toteutuneen työajan reaaliaikaisesti tai jälkikäteen, ajasta ja paikasta riippumatta. Järjestelmämme tekee myös automaattisesti TES-tulkinnat ja tuottaa valmiin palkka-aineiston palkanlaskentaa varten.
Nykyaikainen henkilöstö- ja palkkahallinto kattaa koko organisaation HR-asiat henkilöstöjohtamisen työkaluista rekrytointiin, palkanlaskentaan ja palkkatapahtumien keruuseen asti. Oscarin järjestelmäpalveluiden avulla suunnittelet helposti myös tuotannon lomat ja työvuorot.
Oscar tuo sujuvuutta yrityksesi kaikkiin tärkeisiin taloudenhallintatoimiin. Järjestelmän ansiosta rutiinit hoituvat tehokkaasti ja nopeasti, ja saat reaaliaikaista tietoa liiketoiminnan ohjaamisen tueksi. Järjestelmätyökalujemme lisäksi voimme tarjota yrityksellesi myös kokonaisen Oscar Talousosasto®-palvelun.
Oscarin huolto- ja laitehallinnan työkalujen avulla hallitset tehokkaasti asiakkaidesi koneiden ja laitteiden sekä kohteiden huolto- ja kunnossapitotoimintaa, huoltosopimusten seurantaa sekä laskuttamista. Reaaliaikainen tieto on saatavilla yhdessä järjestelmässä koko tuotteen elinkaaren ajan.
Yrityksemme digitaalisen kaupan alusta parantaa liiketoimintaasi tarjoamalla asiakkaille joustavan palvelukokemuksen, jossa he voivat asioida silloin, kun heille parhaiten sopii. Alustamme yhdistää perinteisen verkkokaupan ja ERP-pohjaisen portaalinäkymän, mikä mahdollistaa asiakkaille ja sidosryhmille pääsyn juuri heidän tarvitsemiinsa tietoihin ja palveluihin reaaliajassa. Tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa tehostaa asiakaspalvelua, lisää asiakastyytyväisyyttä ja parantaa liiketoiminnan joustavuutta ja tehokkuutta.
Tehokkaiden integraatioratkaisujen ansiosta alustamme kommunikoi sujuvasti ja luotettavasti ulkoisten ja sisäisten järjestelmien kanssa reaaliajassa. Integraatio- ja rajapintatyökalut tuovat säästöjä työkustannuksiin ja vähentävät virheitä rutiininomaisissa työtehtävissä. Oscar-API täydentää aiempaa point-to-point -integraatiokerrosta ja kattaa tulevaisuudessa valtaosan perinteisen ERP:n toiminnoista.
Oscar BI on moderni ratkaisu yrityksen raportointiin ja analysointiin päätöksenteon tueksi. Analyysipakettimme raportit sisältävät pk-yrityskentän parhaat käytännöt ja mahdollistavat välittömästi vankan tiedolla johtamisen kulttuurin yrityksellesi. BI-raportit ovat interaktiivisia ja porautuvia, joten ne palvelevat sinua juuri haluamallasi tavalla.

Asiantuntijat liiketoimintanne tukena

Oscarilla ERP-järjestelmät eivät ole pelkästään teknologisia ratkaisuja, vaan ne tulevat aina osaavien asiantuntijoidemme tuella. Tiimimme koostuu liiketoiminnan syväosaajista, joilla on pitkä kokemus sekä tukkukaupasta että valmistavasta teollisuudesta. He auttavat hyödyntämään ERP-järjestelmämme täyden potentiaalin ja varmistavat, että järjestelmä tukee yrityksenne kasvua ja menestystä.

Miksi valita Oscar ERP-järjestelmä?

 

Asiantuntijoiden tuki ja koulutus
Asiantuntijoiden tuki ja koulutukset
Automaatio ja AI ratkaisut
Automaatio- ja AI-ratkaisut
Reaaliaikainen data ja analytiikka
Reaaliaikainen data ja analytiikka
Kustannustehokkuus
Kustannustehokkuus
Skaalautuvuus ja mukautuvuus
Skaalautuvuus ja mukautuvuus
Kotimaisuus
Kotimaisuus

Mikä on ERP toiminnanohjausjärjestelmä?

ERP-järjestelmä on yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä, joka integroi yrityksen eri toiminnot yhteen helposti hallittavissa olevaan kokonaisuuteen. Toiminnanohjausjärjestelmään voi sisältyä erilaisia toimintoja, kuten myyntitoiminnot, asiakkuudenhallinta, tuotannonohjaus ja va­ras­ton­hal­lin­ta. Toiminnanohjaus mahdollistaa siis yrityksen eri toimintojen keskitetyn hallinnan ja seurannan. Toiminnanohjausjärjestelmällä helpotat ja tehostat yrityksesi jokapäiväistä elämää.

Yrityksen tarpeiden mukaisesti toteutettu toiminnanohjausjärjestelmä antaa yrityksen johdolle ja muille vastuunkantajille selkeät ja ajantasaiset tiedot avuksi päätöksentekoon. Rutiinitoimet hoituvat mahdollisimman helposti ja automatisoidusti ja aikaa säästyy tuottavaan työhön.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Oscar BI raportointi – Paras työkalu PK-yrityksen tiedolla johtamiseen

Oscar BI raportointi – Paras työkalu PK-yrityksen tiedolla johtamiseen

Oscar BI on moderni ratkaisu yrityksen raportointiin ja analysointiin päätöksenteon tueksi. Analyysipakettimme raportit sisältävät PK-yrityskentän parhaat käytännöt ja mahdollistavat välittömästi vankan tiedolla johtamisen kulttuurin yrityksellesi.
IT-palvelut ja ohjelmistopalvelut

IT-palvelut ja ohjelmistopalvelut

Oscar tarjoaa pilvipalvelut ja ohjelmistopalvelut ja auttaa varastoautomatiikassa, suunnittelujärjestelmissä ja dokumenttien hallinnassa.