Oletko jo tavannut Oscar Digipäällikön? Hänet luotiin asiakkaidemme tarpeesta auttamaan Oscarin asiakkaita digitaalisen markkinoinnin monimutkaisessa maailmassa. Oscar Digipäällikkö tuntee digitaaliseen markkinoinnin kentän ja pysyy mukana sen jatkuvissa muutoksissa. Digipäällikkö on oiva valinta markkinointikumppaniksi, sillä hän pitää huolen siitä, että hänen asiakkaansa saavat keskittyä digimarkkinoinnin pähkäilyn sijaan heidän omaan osaamisalueeseensa, eli heidän yrityksensä arjen pyörittämiseen.

Oscar Digipäällikölle on kuitenkin tärkeää, että yhteistyö toimii mutkitta ja että molemmat osapuolet pysyvät ajan tasalla. Tällä strategialla yhteistyön onnistumisprosentti on jo lähes lyömätön. Helpottuisiko teidän yrityksenne arki, jos tutustuisitte Oscar Digipäällikköön?

Koska digimarkkinointi on valtavan laaja käsite, halusi Oscar digipäällikkö selkeyttää palveluaan. Pähkinänkuoressa palvelut ovat seuraavat:

  1. Mainonta
  2. Konversio- ja hakukoneoptimointi
  3. Analytiikka
  4. Koulutus

Mitä ihmettä edelliset siis tarkoittavat? Oscar Digipäällikkö haluaa pitää huolen että teidän yrityksenne on tunnettu potentiaalisessa kohderyhmässä ja että kotisivunne/verkkokauppanne löytyvät kun potentiaaliset asiakkaat sitä etsivät. Hän haluaa pitää huolen myös siitä, että sivusto toimii hyvin sekä potentiaalisen asiakkaan, että hakukoneen näkökulmasta. Hän asentaa tärkeät analytiikkamittarit, jotta myös teidän on helppo halutessanne seurata mitä sivustolla tapahtuu. Lisäksi halutessanne Oscar Digipäällikkö jakaa mielellään osaamistaan kanssanne koulutusten muodossa.

Meidän digipäällikköömme on helppo tutustua. Ota yhteyttä myyntipäällikköihimme niin me järjestämme tapaamisen mahdollisimman pian!