Vuonna 2005 perustettu Oscar Software Oy on toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) kehitykseen ja erilaisten liiketoimintapalvelujen tarjontaan erikoistunut ohjelmistopalveluyritys. Monipuolisten toiminnanohjausjärjestelmien lisäksi Oscar tarjoaa taloushallinnon, verkkoliiketoiminnan sekä IT- ja ohjelmistokehityksen lisäpalveluita. Noin 800 asiakasyrityksemme joukkoon kuuluu pk-yrityksiä eri toimialoilta (mm. teollisuus, tukkukauppa, huoltoliiketoiminta, palvelut). Oscarin pääkonttori sijaitsee Tampereella.

Oscarilainen odysseia

Kuten tavallista, tämäkin tarina alkaa autotallista ja haaveesta. Vuosien saatossa haaveesta kehittyi projekti, joka kasvoi suomalaiseksi toiminnanohjausjärjestelmäksi. Järjestelmästä tuli Oscar, kotimaista huippuosaamista edustava liiketoiminta-alusta. Sen DNA:han on koodattu jokaisen oscarilaisen kaikki tietämys suomalaisten PK-yritysten arjesta.

Seikkailumme ovat johdattaneet meidät osaksi yli 800 yrityksen tarinaa. Matkamme varrella olemme kohdanneet haasteita ja onnistumisen riemua, ja seikkailukertomuksemme pääroolissa on ollut satoja oscarilaista osaajia.

Kuten asiakasyrityksemme, mekin olemme kasvaneet näiden vuosien aikana. Alustan rinnalle on syntynyt palveluita ja kokonainen oscarilainen toimintatapa. Ne auttavat meitä olemaan yhä olennaisempi osa asiakkaidemme kasvutarinoita. Oscarin oma tarina on täynnä hienoja löytöretkiä, ja matka jatkuu edelleen kohti yhä uusia seikkailuja. Me tahdomme auttaa suomalaisia yrityksiä kulkemaan kohti positiivisempaa huomista. Kasvun tiellä.