Oscar T5 on verkkoselaimessa toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) myyntiorganisaatioille. Oscar T5:stä löytyy nykyaikaiset toiminnallisuudet esimerkiksi tekniseen tukkukauppaan, elintarviketukkukauppaan, huoltoliiketoimintaan, agentuuriin ja palveluihin.

Yrityksenne saa Oscar T5:n käyttöönsä juuri siinä muodossa ja siinä laajuudessa kuin se on teille tällä hetkellä ajankohtaista. Kun liiketoimintanne kasvaa tai erikoistuu jollekin toimialalle, Oscar T5:n toimintoja voidaan laajentaa ja sovittaa sen mukaan. Uskallamme väittää, että Oscarin ERP:llä yrityksenne toiminta tehostuu. ERP:n toimintamalli tuo arkeen selkeät raamit. Digitaalisuus sekä prosessien automatisointi tehostavat kaikkea tekemistänne.

Liiketoimintajohtaja Sami Kosmala kertoo artikkelissamme 20 vuoden tukkukaupan asiantuntijan kokemuksellaan Oscar T5 -toiminnanohjausjärjestelmästä.

Me tunnemme tukkukaupan

Oscar T5 on ERP, josta löytyy kaikki, mitä tarvitaan nykyaikaiseen myyntiin ja liiketoimintaan. Ratkaisumme on kehitetty tukkukaupan tarpeisiin – olemme tukkukaupan asiantuntijoita.

Nykyaikaiseen ERP:n käyttöön kuuluu, että ERP:tä voidaan käyttää myös mobiililaitteilla. Oscar T5s -versiossa myyntiorganisaatiolla on käytössään kätevät helppokäyttöliittymät eri työtehtäviä varten: Kännykällä, tabletilla tai PDA-laitteella voidaan esimerkiksi vastaanottaa tavaraa, tehdä myynnin keräilyä, tuotteiden massapoimintaa tai inventaarioita sekä tarkastella tuotetietoja.

Myyjällä puolestaan on omaan työhönsä sopiva käyttöliittymä, jolla myyjä voi muun muassa luoda ja tarkastella CRM-tapahtumia ja myyntitilauksia ja kirjata tuotetäydennystarpeita kätevästi kännykällä.

Oscar T5:n ominaisuuksista näkee, että se on tehty tukkukaupan tarpeisiin. Tuotetiedon hallinta, monipuoliset hinnoittelutyökalut ja sujuvat myynti-ostoprosessit ovat vahvuuksiamme.

– Tukkukaupoille tuotehallinta ja hinnoittelu on monimuotoista ja tärkeää. On muun muassa tuotekohtaisia hinnastoja, tuoteryhmäkohtaisia alennusprosenttihinnastoja, asiakasryhmäkohtaisia hinnastoja, ketjuhinnastoja, asiakaskohtaisia hinnastoja ja kampanjahinnastoja. Oscar T5:stä löytyy tehokkaat työkalut monimuotoiseen hinnoitteluun ja tuotetietojen hallintaan, Kosmala avaa.

Oscar T5:n laajat mahdollisuudet muokata toiminnallisuuksia eri toimialoille tekevät siitä erinomaisen ERP:n kaikille myyntiorganisaatioille.

– Jos asiakas tarvitsee omaan liiketoimintaansa sovitetun ominaisuuden järjestelmäänsä, meiltä löytyy yleensä valmis ratkaisu tai samansuuntainen toteutus, jota voidaan käyttää pohjana. Harvoin tarvitsee lähteä tekemään alusta alkaen uutta toiminnallisuutta, mikä tarkoittaa useimmiten kustannussäästöä, kun järjestelmää sovitetaan asiakkaan tarpeeseen. Useimmiten pystymme hyödyntämään meidän olemassa olevia toteutuksia tai jopa valmista moduulia, Sami Kosmala kertoo.

Tukkukaupan myynti ja markkinointi tehostuu verkossa

Useilla tukkukauppaa tekevillä asiakkaillamme on käytössä ERP:n rinnalla Oscar eCommerce -verkkokauppa, jolla he tekevät sujuvaa B2B- ja B2C-myyntiä. Oscar eCommerce on täysin valmis verkkokauppa, joka on helppo ottaa käyttöön. ERP ja verkkokauppa ovat samassa järjestelmässä ja reaaliaikaisessa vuorovaikutuksessa keskenään. Kaikki ERP:n tiedot ovat käytettävissä verkkokaupassa.   

Oscar eCommerce on myös monipuolinen verkkopalveluratkaisu. Toteutamme asiakkaillemme Oscar eCommercella heidän toimintamalliaan tukevat portaalit. Portaali on asiakkaan digitaalinen tilannekuva, joka tukee heitä asiakashoidossa ja asiakaspalvelussa.  

Portaali voi toimia esimerkiksi jälleenmyyjien tilauskanavana sekä myyjien työkaluna kenttämyynnissä. Myyjät voivat tehdä tarjouksensa digitaalisella tarjoustyökalulla, joka tuo tuotteet esille kattavasti kuvin ja tiedoin.

Jos yritys tarjoaa huoltopalveluita, Oscar eCommerce voidaan valjastaa huoltohenkilöstön huoltoportaaliksi, jolla huollot voidaan tilata. Lue lisää verkkoliiketoiminnasta täältä.

Toisena verkkokauppavaihtoehtona meillä on Shopify. Olemme Shopifyn kumppani ja asiakkaamme voivat ottaa käyttöön myös Shopify-verkkokaupan, joka integroidaan ERP:hen. Näin ERP:n tiedot ovat käytettävissä Shopify-verkkokaupassa. Shopify on hyvä valinta tukkukaupoille, jotka haluavat markkinoida maahantuomiaan tuotteita kuluttajille. Brändille tehty Shopify-verkkokauppa tukee jälleenmyyjien myyntiä markkinoimalla tuotteita verkossa. Lue lisää Shopifysta täältä.

Reaaliaikaiset rajapinnat järjestelmien välille

Meillä on pitkä kokemus eri toimialoilla toimivien asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisestä ratkaisujemme avulla. Tunnemme eri toimialojen vaatimukset ja meiltä saat sparrausta oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Oscar T5 toimii myös integraatioalustana, johon on helppo lisätä yrityksen tarvitsemat yhteydet eri sidosryhmiin. Järjestelmien väliset rajapinnat ovat tänä päivänä tärkeitä, jotta liiketoiminnan sujuvuus on tehokasta ja manuaalisia työvaiheita ei tarvita.

– Jos yrityksellänne on ulkoisia varastoja, ne voidaan integroida osaksi Oscar T5 -järjestelmää. Meillä on integraatioista ja rajapinnoista paljon kokemusta. Meiltä löytyy rajapintojen avulla ratkaisut muun muassa tuotetietojen hallintaan, ostojen tekemiseen, raportointiratkaisuihin ja sähköisiin tilauksiin, Sami Kosmala sanoo.

Skaalautuva ERP kasvavalle yritykselle

Oscar on enemmän kuin pelkkä softa – olemme sparrauskumppani asiakkaillemme. Tunnemme tukkukaupan maailman läpikotaisin ja saatte meistä keskustelukumppanin, jonka kanssa käydä läpi ideoita, miten kehittää ja automatisoida teidän järjestelmää ja toimintatapoja juuri teidän menestystä edistäväksi.

Oscar T5 -ratkaisussa on selkeä kasvu- ja kehittymispolku: kolme ERP-toimitusmallia yrityksen koon ja tarpeen mukaan. Kolme toimitusmallia ovat kevyimmästä ratkaisusta laajimpaan: Lite, Basic ja Premium.

Saatte ERP:n käyttöönne siinä laajuudessa kuin se on teille tällä hetkellä ajankohtaista. Kun yrityksenne kasvaa tai tarpeet muuttuvat, ERP voidaan päivittää laajemmalle tasolle. Päivitys seuraavalle tasolle ei vaadi suurta käyttöönottoprojektia, vaan päivitys on varsin joustava, sillä toiminnallisuudet käyttöliittymän sisällä pysyvät samoina ja rinnalle tulee uusia toiminnallisuuksia.

Olemme lähellä

Oscarilla on töissä noin 150 ohjelmistoalan ja talous- ja palkkahallinnon asiantuntijaa ympäri Suomen. Olemme suomalainen yritys.

Asiakkaamme voivat vaikuttaa tuotteisiimme ja palveluihimme: keräämme palautetta ja kehitämme tuotteitamme ja toimintaamme asiakkaitamme kuunnellen.

Oscarin ohjelmistoja käytetään pilvipalvelussa ja palvelimemme sijaitsevat Suomessa. Asiakaspalvelumme palvelee Tampereelta, Raisiosta ja Espoosta käsin ympäri Suomen.

Lue myös:

Tutustu asiakkaisiimme

Oscar T5 tukkukaupan ERP – toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa Tampereen Pirkka-Hitsi Oy:n toimintaa

Referenssi

Oscar T5 tukkukaupan ERP – toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa Tampereen Pirkka-Hitsi Oy:n toimintaa

ERP-toiminnanohjausjärjestelmällä tehokkuutta tukkukauppaan. Tampereen Pirkka-Hitsi Oy:llä ollaan tyytyväisiä, että kaikki toiminnot löytyvät nyt yhden järjestelmän alta.
Ahlqvist Services käyttää Oscar T5 toiminnanohjausjärjestelmää

Referenssi

Ahlqvist Services käyttää Oscar T5 toiminnanohjausjärjestelmää

Kokemus onnistuneesta käyttöönotosta – Oscar T5 toiminnanohjausjärjestelmä saatiin Ahlqvist Services Oy:ssä käyttöön lyhyessä ajassa ja järjestelmän hyötyjä he pääsivät näkemään jo ensimmäisestä kuukaudesta alkaen.