Oscar Verkkokauppa-alusta

Nykyaikaiset työkalut verkkokauppaan ja sidosryhmien palvelemiseen

Lue lisää Ota yhteyttä
 

Verkkoliiketoiminta on kehittynyt merkittäväksi liiketoiminnan osaksi, eikä sitä voi enää ajatella vain perinteisen liiketoimintakonseptin toteuttamisena uudessa ympäristössä.

Verkkoliiketoiminta mahdollistaa täysin uudenlaiset konseptit ja markkinointitoimenpiteet, sekä tarjoaa kustannustehokkaan keinon tavoittaa uusia potentiaalisia asiakasryhmiä.

 

Lue lisää Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

Oscar Software - verkkoliiketoiminnan osaaja

Verkkokaupan perustaminen on helppoa - senhän nyt osaa kuka tahansa.

Mutta kannattavan kasvukykyisen verkkoliiketoiminnan rakentaminen on nykypäivän kilpailutilanteessa haastavaa. Se vaatii monialaista verkkoliiketoiminnan osaamista. Sitä osaamista löytyy Oscarilta.

Voiko verkkoliiketoiminta ja toiminnanohjaus toimia yhtenä kokonaisuutena?

  • Oscar Software on toiminnanohjauksen huippuasiantuntijayritys. Oscarin suomalaiset ERP-ratkaisut toimivat saumattomasti yhdessä Oscarin verkkoliiketoiminta-ratkaisujen kanssa.
  • Tämän ansiosta Oscar eCommerce -ratkaisut ovat poikkeuksellinen suomalainen verkkoliiketoiminnan ratkaisu.
  • Oscar ERP-ratkaisut yhdistävät yrityksen eri toiminnot yhteen helposti hallittavaan kokonaisuuteen. Esimerkiksi tuotannonohjaus, taloushallinto ja varastonhallinta saadaan hallittua samasta järjestelmästä kuin verkkokauppa.
  • Ei siis enää reisille meneviä superkalliita integraatioprojekteja! Oscarilta saa koko paketin valmiina! Yhdeltä luukulta - ja samalta luukulta voit ostaa myös jopa talousosasto-palvelut!

 

 

 

Oscar toteuttaa projektit aina asiakasyrityksen liiketoiminta edellä

  • Oscar eCommerce -ratkaisut on aina räätälöitävissä yrityksen liiketoimintaprosessien ja tarpeiden mukaisesti.
  • Oscar ei tee pelkästään bulkkiratkaisuja, vaan aina kartoitetaan aluksi asiakasyrityksen liiketoiminnan tarpeet ja projektit suunnitellaan niiden mukaisesti.
  • Oscarin ratkaisut helpottavat asiakasyrityksen arkea ja tuovat rahallisia säästöjä.
  • Oscar eCommerce -ratkaisut suunnitellaan aina myynnin tehokkuuden lähtökohdasta. Tärkeintä on maksimoida myynti.
  • Vaikka yrityksesi verkkoliiketoimintasuunnitelmaa ei ole vielä täysin muodostettu, niin ota yhteyttä! Me voimme auttaa sen suunnittelussa, miten teidän liiketoiminta voidaan tuoda verkkoon.
 
Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen

Oscar eCommerce myös myymälän tarpeisiin


Verkkoliiketoiminta on kehittynyt merkittävä osa yritysten toimintaympäristöä. Yritys voi tukea liiketoimintaansa verkkoliiketoiminnalla tai yrityksen koko toiminta voi perustua verkkoliiketoimintaan. Oscarilta saat valmiin paketin kaikkiin tarpeisiisi.


Oscar eCommerce on monikanavainen ratkaisu, joka kattaa myös myymälän tarpeet ja se on saumattomasti integroitu verkkokauppaan sekä koko liiketoiminnan ja talouden ohjaukseen. Verkkokaupasta ostetut tai varatut tuotteet voidaan noutaa ja maksaa kassatoiminnon kautta ja varastosaldot ja kirjanpitotapahtumat päivittyvät reaaliaikaisesti.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää Oscarin eCommerce -ratkaisusta?

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

Oscar ottaa isännän ottein haltuun yrityksesi digitaalisen kilpailukyvyn parantamisen.

erp

Yhden luukun taktiikka

Toimitamme kaikki palvelut ja ratkaisut yhdeltä luukulta ilman välikäsiä. Siksi olemme asiakkaan valinta #1.
erp

Ymmärrämme bisneksen

Meille digitalisaatio ei ole sanahelinää, vaan mahdollisuus, johon tartumme yhdessä asiakkaan kanssa.
erp

Been there, done that

Toisin kuin useimmat "konsultit", syömme omia lääkkeitämme. Suomeksi sanottuna käytämme itse omia ratkaisujamme joka ikinen päivä.
erp

Rakastamme myyntiä

Meille liiketoiminta tarkoittaa myyntiä. Oli kyse verkkokaupasta, intra-/extranetista tai digimarkkinoinnista, lisäämme asiakkaan kilpailukykyä verkossa.

Kohtaa asiakkaasi digitaalisissa kanavissa tehokkaasti ja henkilökohtaisesti, saumattoman prosessin ohjaamana.

Oscar mahdollistaa yrityksellesi modernin tavan digitalisoida liiketoiminnan avainprosessit; esimerkiksi myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun. Oli kyse verkkokaupasta, palveluportaaleista, markkinoinnin automaatiosta tai vaikka uuden liiketoimintakonseptin muotoilusta, tarjoaa Oscar menestyksen avaimet yhdeltä luukulta.

Lue lisää

Oscar ERP

Kaikki tarvittavat työkalut yrityksesti toiminnan tehostamiseksi ja prosessien seurattavuuden parantamiseksi integroituna verkkokauppaan.
Lue lisää

Oscar Talousosasto®

Énemmän kuin tilitoimisto - Parhaat toiminnanohjausjärjestelmät ja taloudenhallintapalvelut saat saman katon alta
Lue lisää

Liiketoiminnan tukipalvelut

Tuemme liiketoiminna verkkoliiketoimintasi kehittymistä esim. tehokkailla pilvipalvelulla sekä ketterällä ohjelmistokehityksellä.
Lue Lisää