Ohjelmistopalveluyritys Oscar Software Oy:n myynti- ja markkinointijohtajaksi on 1.3.2023 alkaen nimitetty Timo Räsänen (MBA). Räsänen valikoitui tehtävään huolellisen valintaprosessin ja harkinnan jälkeen.

Vuonna 2005 perustettu Oscar Software Oy on toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) kehitykseen ja liiketoimintapalvelujen tarjontaan erikoistunut suomalainen ohjelmistopalveluyritys, jossa Timo Räsänen on aikaisemmin toiminut Liiketoimintajohtajana Oscar Talousosastolla®. Räsänen jatkaa edelleen Oscar Talousosaston® vetovastuussa.

”Olen todella innoissani valinnastani. Omalla esimerkilläni haluan edistää aktiivista yhdessä tekemisen kulttuuria. Olen työskennellyt myynnin, myynnin valmennuksen ja markkinoinnin parissa toistakymmentä vuotta useammalla toimialalla. Tehtävänimikkeestä riippumatta myynti ja markkinointi on aina ollut osa toimenkuvaani ja lähellä sydäntäni”, kertoo Timo Räsänen.

”Myynti- ja markkinointijohtajan tehtävään tuli ilahduttavan paljon hakemuksia ja olen varma, että paras valikoitui joukosta. Hienointa toki, että osaaja löytyi talon sisältä. Timo on Oscarilla toimiessaan jo päässyt osoittamaan taitonsa johtaa ja kasvattaa myyntiä”, summaa Oscar Software Oy:n toimitusjohtaja Mika Yletyinen.

Timo Räsänen

  • Ikä: 45
  • Koulutus: MBA
  • Työkokemus: Johtotehtäviä pankki-, kiertotalous- ja tilitoimistoalalla
  • Harrastukset: Kuntosali, luonnossa liikkuminen, veneily, mökkeily

Vuonna 2005 perustettu Oscar Software Oy on toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) kehitykseen ja liiketoimintapalvelujen tarjontaan erikoistunut suomalainen ohjelmistopalveluyritys.

Toiminnanohjausjärjestelmien lisäksi Oscar Software tarjoaa taloushallinnon, verkkoliiketoiminnan sekä IT- ja ohjelmistokehityksen lisäpalveluita. Noin 700 asiakasyrityksen joukkoon kuuluu pk-yrityksiä eri toimialoilta (mm. teollisuus, tukkukauppa, huoltoliiketoiminta, palvelut).

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tampereella. Henkilöstöä Oscar Softwarella on noin 150 henkilöä.