Helppoa, nopeaa ja henkilökohtaista taloushallintoa

Oscar Talousosasto® on yrityksesi kasvutarinaan sitoutunut kumppani, jolta saat monipuoliset talous- ja palkkahallinnon palvelut tehokkaasti ja henkilökohtaisesti. Oscar tarjoaa avuksesi taloushallinnon asiantuntijat sekä luotettavan alustan, jossa yrityksesi ajantasainen taloustieto sekä raportit ovat saatavilla helposti ja nopeasti.

Saumaton osa liiketoimintaa

Kun taloushallintosi käyttää muun yrityksesi tavoin Oscar liiketoiminta-alustaa, et tarvitse ylimääräisiä siirtoja eri järjestelmien välillä. Kaikki ajantasainen tieto on saatavilla nopeasti yhdestä paikasta, ja tarvittaessa voit kääntyä henkilökohtaisen asiantuntijasi puoleen. Reaaliaikainen ja automaattinen tiedonsiirto vapauttaa resursseja, vähentää inhimillisten virheiden määrää sekä sujuvoittaa ja tehostaa työskentelyä. Raporttisi ovat aina luotettavia ja ajan tasalla. 

Oscarin taloushallintopalveluiden ansiosta sinun ei myöskään tarvitse huolehtia uusien järjestelmien koulutustarpeista, tietoturvasta tai osaamisen päivittämisestä. Me hoidamme ne joustavasti, kattavasti ja tehokkaasti. Jos kaipaat vain väliaikaista apua talous- tai palkkahallintosi hoitamiseen, meiltä saat myös varallaolo- tai sijaistuspalvelut oman henkilöstösi avuksi nopeallakin aikataululla. 

Asiantunteva tiimimme, tehokas järjestelmäympäristömme sekä monipuolinen palveluvalikoimamme on yrityksesi kasvun tukena. Alustamme ja osaajamme ovat kehittyneet jatkuvasti vaativimpien toteutustemme myötä. Me teemme arjestasi selkeämpää ja kitkattomampaa. Joustavat taloudenhallintapalvelumme kehittyvät jatkuvasti ja ovat muokattavissa yrityksesi koon ja tarpeiden mukaan. 

Taloudenhallinnan pakettimme 

Me huolehdimme yrityksesi taloushallinnon maaliin asti. Hoidamme osto- ja myyntilaskut, päiväkohtaisen kirjanpidon, kuukausiraportoinnin, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen. Palveluun kuuluu myös palkkahallinto ja työsuhdeneuvonta sekä nimetty yhteyshenkilö. BI-raportointi ja controller-palvelut sekä tuki verosuunnitteluun, ennusteisiin, budjetointiin ja kassanhallintaan ovat tarvittaessa käytettävissäsi.
Asiantuntevasti hoidettu taloushallintopalvelu helpottaa arkeasi. Me hoidamme osto- ja myyntilaskut, päiväkohtaisen kirjanpidon, tilinpäätöksen sekä veroilmoituksen. Teemme myös säännöllisesti erilaiset jaksotukset, jolloin saatavillasi on joka kuukausi välitilinpäätöstasoinen tulos. Johtamisen tueksi tarjoamme kattavan BI-raportoinnin.
Saatte arkeenne sujuvuutta ja ajankäyttönne tehostuu, kun me hoidamme ostolaskujenne tiliöinnin ja kierrätyksen tai vaikka tiliotekäsittelyn. Jos tarvitset apua myyntilaskutukseen, perintään tai myyntireskontran hoitoon, voit kääntyä kattavien asiantuntijapalveluidemme puoleen.
Ammattimaisen palkkahallinnon lisäksi saatte tukea erityiskysymyksiin. Hoidamme kattavasti koko palkkahallinnon eli peruspalkanlaskennan sekä kaikki muut työnantajan vastuulle kuuluvat palkkahallinnon tehtävät, kuten esim. tilitykset ja ilmoitukset eri viranomaisille, matkalaskujen maksatuksen, jaksotukset kirjanpitoon sekä raportoinnin halutulla laajuudella. Omalta yhteyshenkilöltänne saatte tarvittaessa myös TES-tulkinnat ja muun palkkahallinnon konsultoinnin.
Liiketoiminta-alustan dataa voidaan käyttää tehokkaasti johtamisen ja kehittämisen tukena. Oscar BI (Business intelligence) on liiketoimintatiedon hallintaväline, jonka avulla hyödynnät mm. asiakkuuksista, myynnistä, laadunhallinasta, varastosta ja taloudesta kerätyn tiedon koko potentiaalin. Perinteisen raportoinnin sijaan BI tarjoaa porautuvan, ajantasaisen, selkeän ja analyyttisen näkökulman liiketoimintasi ytimeen.
Oscarin asiantuntijoiden avulla BI-raporttisi kehittyvät jatkuvasti ja osaat tulkita niitä tehokkaammin liiketoimintasi tueksi. Suosittelemme säännöllisiä kuukausi- tai osavuoiskatsauksia, joissa käyt asiantuntijamme kanssa läpi yrityksesi BI-raportit, kehitystarpeet sekä budjetin ja ennusteet. Palvelumme ansiosta saat selkeän näkymän yrityksesi nykytilanteesta sekä näkökulmia tulevaisuuteen.
HR-asiantuntijamme suunnittelee kanssasi yrityksenne koon mukaan määräytyvät lakisääteiset suunnitelmat, yrityksenne tarpeen mukaan valitut vapaaehtoiset politiikat sekä työehtosopimuksenne mukaan määriteltävät paikalliset sopimukset. Asiantuntijamme huolehtii, että henkilöstö- ja palkkahallintonne perusprosessit sekä asiakirjat ovat kunnossa.
Kun kaipaat apua tai sparrauskumppania liiketoimintojesi tai prosessiesi kehittämiseen, Oscar on tukenasi. Laitamme yhdessä kuntoon talouden, palkkahallinnon tai HR:n prosessit, laadimme selkeät ohjeet ja kerromme sinulle parhaat talouden tai hallinnon toimintatavat. Näin optimoit organisaatiosi tehokkuuden sekä varmistat osaamisen ja tulosten luotettavuuden ripeällä aikataululla.
Oscar Talousosaston® ammattilaisilta saat apua yrityksesi talouden prosesseihin myös poikkeustilanteessa. Avullamme hallitset talousasiat myös sairaus- ja lomatapauksissa sekä kiireaikoina. Kun tunnemme järjestelmänne sekä sen toimintatavat, sijaistaminen ei edellytä erillistä järjestelmäkoulutusta. Tarjoamme myös vakituista varallaolopalvelua, jonka avulla voit optimoida riskien hallintaa varautumalla poikkeustilanteisiin etukäteen.
Tiimikaveri tukee prosessien kehittymistä ja sujuvoittaa arkea. Tiedostamme, että työ yrityksen talous- ja palkkahallinnon parissa saattaa toisinaan olla yksinäistä. Ongelmia joutuu ratkomaan yksin ja niiden selvittäminen vie helposti paljon aikaa, mikä heijastuu pahimmillaan työn mielekkyyteen ja työssä viihtymiseen. Tiimikaverin avulla taloushallinto pysyy raiteillaan, kun ratkaisun asiaan saa nopeasti, eikä ongelmia tarvitse puida yksin. Oscar Talousosaston® Tiimikaverilta saat asiantuntijapalvelua talous- ja palkkahallinnon asioihin liittyen. Tiimikaveri on apunasi, kun pohdit millä tavoin asioita viedään järjestelmään. Tiimikaveri lisää työtyytyväisyyttä ja hommat etenevät sujuvammin.

talousosasto lapinakyva

TAL Logo RBG 2022 auktorisoitu ja╠esen