Talouden avaimet käteen -palvelu

Kun otat Oscarilta avaimet käteen -palvelun, voit unohtaa taloushallinnosta huolehtimisen ja keskittyä omaan liiketoimintaasi. 

Me hoidamme osto- ja myyntilaskut, päiväkohtaisen kirjanpidon, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen. Hoidamme palkkahallinnon ja työsuhdeneuvonnan HR-palveluiden lisäksi. Meiltä saat myös tuen verosuunnitteluun, ennusteisiin, budjetointiin sekä kassanhallintaan. Nimetty yhteyshenkilö pitää kanssasi säännölliset palaverit yrityksesi tilanteesta. Meiltä saat myös BI-raportoinnin johtamisen tueksi.

 

Laaja kirjanpitopalvelu

Kun otat Oscarilta laajan kirjanpitopalvelun, saat laadukkaasti hoidetun taloushallinnon.

Me hoidamme osto- ja myyntilaskut, päiväkohtaisen kirjanpidon, tilinpäätöksen sekä veroilmoituksen. Teemme myös säännöllisesti erilaiset jaksotukset, jolloin saatavillasi on joka kuukausi välitilinpäätöstasoinen tulos. Meiltä saat myös BI-raportoinnin johtamisen tueksi. Meillä on sähköiset ja nykyaikaiset toimintatavat ja saat nimetyn yhteyshenkilön, joka pitää huolta yrityksesi taloushallinnosta.

 

Reskontranhoitopalvelu

Kun otat Oscarilta reskontranhoitopalvelun, saat sujuvuutta arkeesi ja ajankäyttösi tehostuu. 

Me hoidamme ostolaskujen tiliöinnin ja kierrätyksen sekä suoritusten kohdistuksen ja tiliotekäsittelyn. Palveluun kuuluu tarvittaessa myös myyntisuoritusten kohdistus ja tiliotekäsittely sekä perintä. Teemme halutessasi myös myyntilaskut ja lähetämme ne asiakkaillesi. Meillä on sähköiset ja nykyaikaiset toimintatavat ja saat nimetyn yhteyshenkilön, joka pitää huolta yrityksesi päivittäisistä talousprosesseista.

Ota yhteyttä!

 

Markku Pyörälä

   

     Markku Pyörälä

       Asiakkuuspäällikkö, Oscar Talousosasto®

       044 779 7518

       mark­ku.pyo­ra­la(a)os­car.fi 

       www.linkedin.com/in/markku-pyörälä