Me haluamme olla aktiisesti mukana liiketoimintasi kehittämisessä.

Katso videoilta asiakkaidemme kertomana, millaista yhteistyö Oscarin kanssa on ja miten Oscar asiakkaidemme arjessa näkyy.

Treeline.fi luottaa Oscariin

Oscarin asiakasTreeline.fi on ulkoilun ja retkeilyn erikoiskauppa verkossa ja Kangasalla. Treelinen valikoimista löytyy laaja valikoima tuotteita kiipeilyyn, retkeilyyn, vaelluksille ja matkailuun.

Treeline käyttää toiminnassaan mm. Oscarin verkkokauppaa ja kassajärjelmää, jotka antavat työkalut sujuvaan liiketoimintaan. Videolla Rami Valonen kertoo, että monipuolinen Oscar säästi rahaa muun muassa integraatioissa ja lisäksi Valonen kehuu oscarilaisia motivoituneiksi.

 

 

Toista video

OLP-Tuotanto Oy:n toimintaa pyöritetään Oscarin liiketoiminta-alustalla

OLP-Tuotanto Oy on Vantaalla vuodesta 1976 toiminut metallituotteita valmistava yritys, joka käyttää Oscarin kokonaisvaltaisia ratkaisuja kaikessa toiminnassaan tilausten käsittelystä tuotannon ja taloudenhallintaan sekä raportointiin. Oscarin käyttöönoton myötä toiminta on tehostunut ja rutiininomaiset tehtävät nopeutuneet huomattavasti.

Toista video

Värimiehet siirtyi Oscariin pala palalta

Värimiesten ja Oscarin yhteistyö alkoi syksyllä 2012. Yrityksellä ei ollut käytössään laajaa toiminnanohjaus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmää. Värimiehille sopivan palvelupaketin muokkaaminen aloitettiinkin aivan alusta. Liikkeelle lähdettiin tukku- ja vähittäiskaupalle luodusta Oscar -ratkaisusta, minkä jälkeen yritys on ottanut käyttöön Oscar CRM-modulin.Vaiheittain käyttöön Värimiehet on käyttänyt Oscar-ratkaisua keväästä 2013 lähtien.

Toista video

Katso videolta millaista on yhteistyö Oscarin kanssa?

Satmaticilla Oscar on käytössä läpi linjan muun muassa toiminnanohjauksessa, myynnin- ja ostojen hallinnassa, työajanseurannassa ja liikelaskennassa. Viimeisimpänä Satmatic on ottanut käyttöön Oscarin verkkokaupan. 

Satmatic on loistava esimerkki jatkuvasti kehittyvästä Oscarin asiakasyrityksestä!

Toista video

Taloudenhallinnan erinomaisuutta ja verkkokaupan kehitystä

Oscarin kanssa Hellmanin Konepajan ohjelmistoja lähdettiin aikoinaan kehittämään ja nykyaikaistamaan. Tänään yrityksellä on lisäksi käytössä Oscar Talousosasto® -palvelu, jonka tavoitteena oli lähteä nopeuttamaan kirjanpidon ja taloudenhallinnan raportointia. Tavoite on täyttynyt. – Oscar Talousosasto® -palvelun käyttöönotto on ollut yrityksen fiksuin päätös pitkiin aikoihin, toteaa Hellmanin konepajan toimitusjohtaja Niko Olanterä.

Toista video