Me haluamme olla aktiivisesti mukana liiketoimintasi kehittämisessä.


Katso videoilta asiakkaidemme kertomana, millaista yhteistyö Oscarin kanssa on ja miten Oscar asiakkaidemme arjessa näkyy.

Innoluxille kotimaisuus on tärkeä arvo

Toista video

Novo Wood on tyytyväinen Oscariin

Novo Wood Oy on maahantuonti yritys, joka tuo maahan puusepänteollisuuden raaka-aineita kuten esim MDF-levyä, jalopuuta, laminaattia ja erilaisia sisustuslevyjä.
Oscarin järjestelmiä yritys on käyttänyt vuodesta 2008 lähtien.
 
Toista video

Yhteistyössä jo reilut 10 vuotta

Seri-Deco on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän tuotantoratkaisujen tukkuri. Yritys on tehnyt Oscar Softwaren kanssa yhteistyötä jo pitkään laajalla rintamalla toiminnanohjauksesta taloushallinnon ulkoistukseen. Uusimpana hankkeena on mm. huoltoliiketoiminnan mobiili työnohjaus.

Toista video

Taloudenhallinnan erinomaisuutta ja verkkokaupan kehitystä

Oscarin kanssa Hellmanin Konepajan ohjelmistoja lähdettiin aikoinaan kehittämään ja nykyaikaistamaan. Tänään yrityksellä on lisäksi käytössä Oscar Talousosasto® -palvelu, jonka tavoitteena oli lähteä nopeuttamaan kirjanpidon ja taloudenhallinnan raportointia. Tavoite on täyttynyt. – Oscar Talousosasto® -palvelun käyttöönotto on ollut yrityksen fiksuin päätös pitkiin aikoihin, toteaa Hellmanin konepajan toimitusjohtaja Niko Olanterä.

Toista video

OLP-Tuotanto Oy:n toimintaa pyöritetään Oscarin liiketoiminta-alustalla

OLP-Tuotanto Oy on Vantaalla vuodesta 1976 toiminut metallituotteita valmistava yritys, joka käyttää Oscarin kokonaisvaltaisia ratkaisuja kaikessa toiminnassaan tilausten käsittelystä tuotannon ja taloudenhallintaan sekä raportointiin. Oscarin käyttöönoton myötä toiminta on tehostunut ja rutiininomaiset tehtävät nopeutuneet huomattavasti.

Toista video

Värimiehet siirtyi Oscariin pala palalta

Värimiesten ja Oscarin yhteistyö alkoi syksyllä 2012. Yrityksellä ei ollut käytössään laajaa toiminnanohjaus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmää. Värimiehille sopivan palvelupaketin muokkaaminen aloitettiinkin aivan alusta. Liikkeelle lähdettiin tukku- ja vähittäiskaupalle luodusta Oscar -ratkaisusta, minkä jälkeen yritys on ottanut käyttöön Oscar CRM-modulin.Vaiheittain käyttöön Värimiehet on käyttänyt Oscar-ratkaisua keväästä 2013 lähtien.

Toista video

Katso videolta millaista on yhteistyö Oscarin kanssa

Satmaticilla Oscar on käytössä läpi linjan muun muassa toiminnanohjauksessa, myynnin- ja ostojen hallinnassa, työajanseurannassa ja liikelaskennassa. Viimeisimpänä Satmatic on ottanut käyttöön Oscarin verkkokaupan. 

Satmatic on loistava esimerkki jatkuvasti kehittyvästä Oscarin asiakasyrityksestä!

Toista video