Kuva

Verkkokaupan perustamisen opas

Kannattavaa verkkokauppaliiketoimintaa

Tähän oppaaseen olemme keränneet ohjeita ja vinkkejä verkkokaupan perustamista suunnitteleville. Ohjeissa käydään läpi, mitä eri  asioita on syytä ottaa huomioon verkkokauppaliiketoimintaa suunniteltaessa, valmisteltaessa ja aloittaessa sekä annetaan suuntaviivoja siihen, mitä asioita tekemällä ja miten verkkokaupasta voi alkaa rakentaa kannattavaa liiketoimintaa.

Lataa verkkokaupan perustamisen opas

Olemme keränneet ohjeita ja vinkkejä verkkokaupan perustamista suunnitteleville. Ohjeissa käydään läpi, mitä eri asioita sinun on syytä ottaa huomioon verkkokauppaliiketoimintaa valmistellessasi ja annetaan suuntaviivoja siihen, miten verkkokauppiaana voit alkaa rakentaa kannattavaa liiketoimintaa.

Verkkokaupan perustaminen on periaatteessa helppoa, mutta kannattavan verkkokauppaliiketoiminnan rakentaminen vaatii laaja-alaista osaamista. Oppaastamme et kaikkea tarvittavaa tietoa ja osaamista, mutta se yleiskuvan siitä, mitä asioita verkkokauppaa perustettaessa olisi syytä ottaa huomioon välttääkseen yleisimmät sudenkuopat.

Oppaan lopussa esitellemme lyhyesti, kuinka voit täydentää verkkokauppasi palveluita Oscarin toiminnanohjausratkaisuilla ja hoitaa kaikki liiketoimintasi operatiiviset toiminnot yhdessä järjestelmässä.

Oppaan sisällysluettelo:

 1. Johdanto
 2. Kannattavuuslaskelma ja Hinnoittelu
 3. Tuotevalikoiman valinta
 4. Etämyynnin säännöt
 5. Verkkokauppa vai myös myymälä tai noutopiste?
 6. Kilpailuedut
 7. Verkkokaupan imago
 8. Pakkausmateriaalit
 9. Verkkokauppaohjelmiston valitseminen
 10. Verkkokauppatoimittajan valitseminen 
 11. Hosting-palveluntarjoajan valitseminen
 12. Maksutapojen valinta
 13. Toimitustapojen valinta
 14. Verkkokaupan prosessien suunnittelu 
 15. Markkinointisuunnitelma 
 16. Verkkokauppaprojekti
 17. Oscar Software Oy - Menestyksen tekijä
 18. Oscar Software Oy:n ratkaisut