Erityisesti tukkukaupalle soveltuva ERP-toiminnanohjausjärjestelmämme tarjoaa monia merkittäviä etuja liiketoiminnallesi. Se on suunniteltu vastaamaan tukkukaupan erityistarpeisiin ja optimoimaan päivittäistä toimintaa. ERP-järjestelmän vakiotoimintoihin kuuluvat monipuoliset perusrekisterit, jotka tarjoavat vankan perustan kaikille liiketoimintaprosesseillesi. Lisäksi Oscarin tukkukauppaan soveltuva ERP-järjestelmä sisältää muun muassa seuraavat toiminnot:

Asiakkuudenhallinta (2)
Asiakkuudenhallinta
Myynti
Myyntitoiminnot
Osto
Ostotoiminnot
Myyntireskontra
Myyntireskontra
Ostoreskontra
Ostoreskontra
Varastonhallinta (3)
Varastonhallinta
Raportointi
Raportointi
Pankki integraatio
Pankki-integraatio
Kassamyynti
Kassamyynti
Verkkokauppa
Verkkokauppa
Integraatio
Integraatiot

Miksi Oscarin ERP?

Tehokkuus: Järjestelmä käyttää tekoälyä ja automatisoi monia manuaalisia prosesseja, kuten tilausten käsittelyä ja varastonhallintaa. Automatisointi ja tekoäly parantavat toiminnan tehokkuutta ja vähentää virheiden mahdollisuutta.

Tarkkuus ja reaaliaikaisuus: Reaaliaikainen varastonhallinta ja raportointi takaavat tarkat tiedot saatavilla olevasta varastosta, tilausten tilasta ja liiketoiminnan suorituskyvystä, mikä auttaa tekemään parempia päätöksiä nopeammin.

Asiakastyytyväisyys: Järjestelmä mahdollistaa nopeamman tilausten käsittelyn, tarkemman toimitusajan arvioinnin ja paremman asiakaspalvelun, mikä johtaa asiakkaiden tyytyväisyyden lisääntymiseen.

Kustannustehokkuus: Automaation, tekoälyn ja tehokkuuden avulla voidaan vähentää kustannuksia sekä aikaa vievää manuaalista työtä, mikä parantaa yrityksen kannattavuutta.

Skaalautuvuus: Toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu kasvamaan yrityksen mukana, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun niin pienille, keskisuurille kuin suurillekin yrityksille.

Kokonaisvaltainen hallinta: ERP-järjestelmä kattaa kaikki liiketoiminnan keskeiset toiminnot, kuten myynnin, ostojen, varastonhallinnan ja taloushallinnon, tarjoten kokonaisvaltaisen hallinnan liiketoiminnalle yhden integroidun järjestelmän kautta.

Järjestelmä yhdistettynä liiketoimintasi ymmärtäviin asiantuntijoihin

Yksi tärkeimmistä etuisuuksista käyttäessäsi Oscarin ERP-järjestelmää on se, että saat käyttöösi paitsi tehokkaan ja monipuolisen järjestelmän, myös joukon asiantuntijoita, jotka ymmärtävät liiketoimintasi kokonaisvaltaisesti. Tiimimme asiantuntijat eivät ainoastaan tarjoa teknistä tukea ja ohjausta järjestelmän käytössä, vaan he myös paneutuvat syvällisesti yrityksesi tarpeisiin ja tavoitteisiin. He osaavat räätälöidä järjestelmän juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin sopivaksi ja ovat tukenasi koko matkan ajan.

Asiantuntijamme ovat valmiita tarjoamaan jatkuvaa tukea ja antamaan kehitysideoita liiketoimintasi tehostamiseksi ja kasvattamiseksi. He ovat käytettävissäsi vastaamaan kysymyksiisi, ratkaisemaan ongelmia ja auttamaan sinua hyödyntämään järjestelmän tarjoamia mahdollisuuksia täysimääräisesti. Olipa kyseessä sitten uusien toimintojen käyttöönotto, raporttien muokkaaminen tai liiketoimintaprosessien virtaviivaistaminen, voit luottaa asiantuntijoidemme asiantuntemukseen ja tukeen.

ERP-Järjestelmä liitettynä verkkoliiketoimintaan 

Oscarin ERP-järjestelmä voidaan liittää saumattomasti Oscarin verkkoliiketoiminta-alustaan, Oscar eCommerceen, joka mahdollistaa sen, että kaikki sidosryhmät saavat reaaliaikaisen näkymään ERP-järjestelmän tietoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat tehdä ostoksia verkkokaupassa, joka näyttää reaaliaikaiset varastotiedot ja tilauksen tilan. Lisäksi liitettyä verkkoliiketoiminta-alustaa voidaan laajentaa erilaisten portaalinäkymien, kuten huoltoportaalin tai tilausportaalin käytöllä, mikä parantaa asiakaspalvelua ja tehokkuutta yrityksessä. Tämä saumaton integraatio auttaa yritystäsi tarjoamaan parempaa palvelua ja saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet tehokkaammin.

Oscar T5 – Erityisesti tukkukaupalle suunniteltu ERP-järjestelmä

Tukkukaupan tarpeille suunniteltu T5 ERP-järjestelmä on täysin skaalautuva, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun yrityksille, jotka tarvitsevat ensimmäisen ERP-järjestelmänsä ja kasvavat sen mukana. Järjestelmän käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, mikä tarkoittaa sitä, että voit hyödyntää sen tehokkuutta välittömästi liiketoimintasi tehostamiseksi. Moderni käyttöliittymä tekee järjestelmän käytöstä selkeää ja yksinkertaista. 

Haluamme auttaa yritystäsi saavuttamaan täyden potentiaalinsa, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää siitä, miten voimme räätälöidä ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Tutustu myös