Oscar ERP-järjestelmä – toiminnanohjaus

Toiminnanohjausjärjestelmä helpottamaan arkeasi.

Lue lisää Ota yhteyttä

Toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa yrityksen arkea

ERP-järjestelmä (Enterprise Resource Planning) on yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka tehtävänä on integroida yrityksen eri toiminnot yhteen, helposti hallittavissa olevaan kokonaisuuteen. Toiminnanohjausjärjestelmään voi sisältyä erilaisia toimintoja, kuten palkanlaskenta, kirjanpito, varastonhallinta ja tuotannonohjaus. Toiminnanohjaus mahdollistaa siis yrityksen eri toimintojen keskitetyn hallinnan ja seurannan. Syötettiinpä informaatiota missä prosessin vaiheessa hyvänsä, se on käytettävissä myös kaikkialla muualla yrityksen eri toiminnoissa. Toiminnanohjausjärjestelmällä helpotat yrityksesi jokapäiväistä elämää.

Yrityksen tarpeiden mukaisesti toteutettu toiminnanohjausjärjestelmä antaakin yrityksen johdolle ja muille vastuunkantajille selkeät ja ajantasaiset tiedot avuksi päätöksentekoon. Rutiinitoimet hoituvat mahdollisimman helposti ja automatisoidusti ja johdolle jää enemmän aikaa olennaiseen, kun rutiinitoimet eivät sido heitä liikaa.

ERP-järjestelmä muokkautuu tarpeen mukaan

Oscar Softwaren toteuttama ERP-järjestelmä muokkautuu helposti yrityksesi tarpeiden mukaisiksi. Onpa yritykselläsi useita toimipaikkoja tai haastava organisaatiorakenne, Oscar Softwaren toiminnanohjausjärjestelmä pystyy vastaamaan yrityksesi haasteisiin ja tarpeisiin. Nykyaikainen toiminnanohjaus mahdollistaa esteettömän tiedonkulun ja tarvittavan raportoinnin helpon käyttöliittymän kautta. Näin sisäinen raportointi ja tiedonkulku helpottuvat ja ryhmään kuuluvilla on yhtäaikainen pääsy tiedostoihin sekä mahdollisuus kommentoida niitä.

Lue lisää
Kuva

Toiminnanohjauksen Onnela ja Tuonela

LATAA MAKSUTON ERP-VAIHTAJAN OPASKIRJA!

ERP:stä liiketoiminta-alustaan - kokeneen konkarit kertovat

Teos saa sinut pohtimaan, onko nykyinen toiminnanohjausjärjestelmäsi ajan tasalla. Saatko siitä kaiken nykytekniikan mahdollistaman hyödyn vai voisitko jotenkin tehostaa sen käyttöä? Mitkä merkit kertovat että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää? Teos antaa myös tärkeää tietoa siitä, kuinka valita sopiva järjestelmä yrityksen käyttöön ja mitä asioita yrityksen järjestelmiä vaihdettaessa tulee huomioida, jotta projekti saadaan ongelmitta läpi.

Lue lisää Lataa opas

Toiminnanohjausjärjestelmästä tehokkuutta

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttö ei ole paikkakunnasta kiinni ja sillä voidaan eri aloilla parantaa yrityksen tehokkuutta toiminnallisesti ja taloudellisesti. Toteuttamamme ERP-järjestelmä sopii käytettäväksi myös pilvipalveluna. Näin toimimalla toiminnanohjausjärjestelmä voi auttaa myös hajasijoitettujen organisaatioiden kehittämisessä. Palvelun käyttö tehostaa yrityksen toimintaa ja siihen voidaan lisätä palveluita myös vaiheittain. Lisäksi voimme tarjota tarvitsemasi taloushallintopalvelut toiminnanohjausjärjestelmääsi hyödyntäen. Näin voit hallinnoida laajoja kokonaisuuksia ERP-järjestelmän kautta. 

Toiminnanohjausjärjestelmä on myös mahdollista yhdistää verkkokauppaan, jolloin ERP-järjestelmä seuraa myös sähköisen kaupankäynnin kehittymistä. Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä huomioikin kasvavan yrityksen kaikki tarpeet. Tämän avulla pidät yrityksesi jatkuvasti ajan tasalla ja pystyt tarjoamaan ensiluokkaisen käytettävyyden niin asiakkaalle kuin itsellesi.

Ota yhteyttä ja kysy, miten Oscar Softwaren ERP-järjestelmä voi auttaa yrityksesi toimintojen kehittämisessä ja kilpailukyvyn kasvattamisessa. Katso täältä yhteystiedot.

 

Tutustu referensseihimme

OSCAR ERP hallitsee kaiken, jotta sinun yrityksesi voisi menestyä

erp

Kaikki tieto samassa paikassa

Oscar tarjoaa sinulle keskitetyn ratkaisun yrityksesi toiminnan hallitsemiseen ja tarkkailuun.
erp

Parannettua päätöksentekoa

Oscar ERP:n avulla kaikki datasi on ajantasaista ja yhdessä paikassa. Päätökset voidaan tehdä ajantasaisella ja oikealla informaatiolla.
erp

Enemmän tehokkuutta

Oscar mahdollistaa toimintaketjusi hallinnan, automatisoi rutiinit ja vähentää tehottomia toimintoja.
erp

Missä vain ja milloin vain

Oscarin pilvipalvelu sekä mobiilitoiminnot mahdollistavat ajantasaisen toiminnan puhelimellasi jopa kesämökkisi pihasta.

Millaista on yhteistyö

Oscarin kanssa?

Referenssinä Satmatic Oy

Toista video

Oscar ERP monella eri toimialalla

Oscar toiminnanohjausratkaisua käytetään muun muassa seuraavilla toimialoilla:

  • Teollisuus
  • Projektitoiminta
  • Tukkukauppa
  • Huoltoliiketoiminta
  • Verkkokauppa
  • Palvelut
  • Vähittäismyynti

Lue lisää referensseistämme

Olemme toteuttaneet myös monia toimialakohtaisia ratkaisuja.

Eritysratkaisut eri toimialoille

Oscar verkkoliiketoiminta

Oscar Verkkoliiketoiminta tarjoaa laajat työkalut aina digitaalisesta markkinoinnista B2C ja B2B -verkkokauppaan.
Lue lisää

Liiketoiminnan tukipalvelut

Toteutammme vahvasti "yhden luukun" periaatetta, jolloin asiakas saa tarvittavat palvelut kokonaisuutena Oscarin kautta ja asiakas voi keskittyä liiketoimintansa kasvattamiseen.
Lue Lisää

Oscar Talousosasto®

Enemmän kuin tilitoimisto - Parhaat toiminnanohjausjärjestelmät ja taloudenhallintapalvelut saat saman katon alta
Lue Lisää