Oscar eCommerce – tehokas verkkokauppa ja sähköinen palvelukanava

Verkkokauppajärjestelmä osana toiminnanohjausta tarjoaa ensiluokkaista käytettävyyttä

Tehokas verkkokauppajärjestelmä tarjoaa helppokäyttöisyyttä itsellesi ja asiakkaallesi. Pidä valikoimasi ajan tasalla reaaliaikaisesti. Tarjoa asiakkaallesi informatiivinen, helppo ja viihtyisä ostosympäristö. Meidän avulla tämä onnistuu.

Oscar Softwaren verkkokauppa – Oscar eCommerce, tarjoaa ensiluokkaiset käytettävyysominaisuudet sekä operoijan että asiakkaan näkökulmasta. Tämä sopii eri kokoisille toimijoille, jotka haluavat panostaa tuotteiden tai palveluiden myyntiin netissä. Verkkokauppajärjestelmä on integroitu osaksi Oscarin toiminnanohjausjärjestelmiä. Näin asiakkaat ja jälleenmyyjät saavat jatkuvasti ajantasaista informaatiota ja turha manuaalinen työ sekä sen synnyttämä virheriski minimoituu. Näin nettikaupan toiminta tehostuu ja asiakkaat ovat tyytyväisempiä. 

Pidä nettikauppa avoinna 24/7 haluamallesi yleisölle

Oscar eCommerce taipuu joustavasti yrityksesi erilaisiin tarpeisiin. Se voi olla kaikille avoin tai vain valituille ryhmille, kuten jälleenmyyjille tai omille myyjille, avoin tai ns. suljettu verkkokauppa. Myös näiden erilaiset yhdistelmät ovat mahdollisia. Sinä päätät itse, miten haluat kauppasi rakentuvan. Muita erityisratkaisuja voidaan myös laittaa järjestelmään. Esimerkiksi verkkokauppajärjestelmä antaa mahdollisuuden esittää ajantasaiset tuoterekisterit kaikille vierailijoille, mutta tilausmahdollisuuden järjestelmä antaa vain tietyille käyttäjille. Verkkokauppa liitetään aina myös Oscar ERP:n materiaalinhallintoon, joka helpottaa päivittäistä työskentelyäsi, kun asiakas ja verkkokaupan ylläpitäjä syöttää tiedot vain yhteen paikkaan. Näin toimimalla verkkokauppa palvelee tehokkaasti kaikkia yrityksesi sidosryhmiä.

Oscar eCommerce on paljon muutakin kuin perinteinen verkkokauppa

Oscarin verkkokaupparatkaisu sisältää perinteisten verkkokauppatoimintojen lisäksi sisällönhallintatyökalun nettisivuston sisällön ylläpitämiseen. Eli tarvittaessa voit myös ylläpitää pelkästään nettisivujasi ilman kauppaominaisuuksia. Tämä tekee sivujen ylläpidosta vaivatonta ja voit milloin vain liittää kauppaominaisuudet mukaan. Lisäksi sisällöntuotanto vaikuttaa nykyään paljon nettisivujen näkyvyyteen, joten meidän kauttamme saat kaiken hyvän yhdellä kerralla. Esimerkiksi nämä selaamasi www.oscar.fi-sivut on toteutettu verkkokauppajärjestelmäratkaisuna, Oscar eCommercen sivustonhallintatyökaluilla.

ERP-Integroitu Oscar eCommerce -verkkokauppajärjestelmä on käytössä mm. seuraavilla yrityksillä: Satmatic OyBikeshop.fi, LVI-Gate Oy, Oy Vallila Interior Ab, Kauppahuone Harju Oy, VIPstore Oy, Menumat Oy, Finnmirror Oy, IHD-Glas Oy, Eurotank Oy, Suomen AA, Nordic LAN & WAN Communication, John BergerTuning Studio.fi, Meredin, Saunatalo Oy , Pete.fi, Marko Mikael, Suomen Kodinkonetukku OyAV Marketing Oy, Jouco Oy, TRB-Raise Borers Oy, Etman Oy, Innojok Oy, Aqva Oy,  Dayton Oy, Euro Car Wash Oy, Litemaster Oy, Dyson huolto, Aide Europe OyBat. Power Oy.

Pyydä lisätietoja