Oscar liiketoiminta-alusta tuo yhteen kaikki liiketoimintasi tärkeät osa-alueet ja luo selkeän polun kohti kasvua ja menestystä.

Tehokas ERP-järjestelmä auttaa sinua hallitsemaan kaikkea varastonhallinnasta ja tuotannosta henkilöresursseihin asti yhdellä helppokäyttöisellä alustalla. Verkkoliiketoiminta puolestaan avaa ovet maailman laajuisiin markkinoihin ja asiakastyytyväisyyden maksimointiin. Kokonaisuuden täydentää saumattomasti alustaan integroitu Taloushallinto, joka mahdollistaa nopean ja tarkan kirjanpidon sekä raportit reaaliajassa.

Oscar Liiketoiminta-Alusta

Taloushallinnon palvelut ovat olennainen osa modernia liiketoiminta-alustaa, jonka avulla yritykset voivat valita ja räätälöidä tarvitsemansa palvelut, kuten kirjanpidon, laskutuksen, palkanlaskennan, budjetoinnin ja talousraportoinnin. Taloushallinnon palvelut yhdellä ja samalla alustalla muiden liiketoiminnan osa-alueiden kanssa kuten myynnin ja varastonhallinnan kanssa, saavuttavat reaaliaikaisen tiedonjakamisen ja paremman näkyvyyden taloudelliseen tilanteeseen. Tämä mahdollistaa toiminnan tehostamisen, manuaalisen työn vähentämisen ja päätöksenteon tarkkuuden parantamisen, mikä tukee yrityksen kasvua ja menestystä

Oscar Liiketoiminta-Alusta

Liiketoiminta-alustaan voidaan valita jompi kumpi Oscarin ERP-järjestelmistä, joista toinen on suunnattu erityisesti valmistavan teollisuuden tarpeisiin ja toinen tukkukaupan vaatimuksia vastaavaksi. Valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmä keskittyy tuotannonohjauksen, resurssien hallinnan ja laadunvalvonnan optimointiin, kun taas tukkukaupan ERP tarjoaa ratkaisuja varastonhallintaan, tilausten käsittelyyn ja asiakassuhteiden hallintaan. Näin yritykset voivat räätälöidä liiketoiminta-alustansa vastaamaan tarkasti toimialansa erityisvaatimuksia ja parantaa toimintojensa tehokkuutta.

Oscar Liiketoiminta-Alusta

Liiketoiminta-alustaan voidaan liittää myös verkkoliiketoiminnan palvelut, jotka mahdollistavat erilaisten näkymien tarjoamisen eri sidosryhmille. Tämä tarkoittaa sitä, että ERP-järjestelmästä voidaan tuoda erilaisia näkymiä esimerkiksi asiakkaille, kumppaneille ja työntekijöille. Perinteisen verkkokaupan lisäksi verkkoliiketoiminta voi kattaa monia erilaisia portaaliratkaisuja, kuten huoltoportaalin, tuotantoportaalin, tarjousportaalin, jotka tarjoavat käyttäjilleen räätälöityjä ja helposti saatavilla olevia tietoja ja palveluita. Tämä parantaa vuorovaikutusta ja tehokkuutta eri toimijoiden välillä sekä lisää liiketoiminnan läpinäkyvyyttä ja asiakastyytyväisyyttä.

Liiketoiminta-alustan toimintoja

 

Asiakkuudenhallinta (2)
Asiakkuudenhallinta
Myynti
Myynti
Osto
Osto
Tuotannonohjaus (2)
Tuotannonohjaus
Projektinhallinta (2)
Projektinhallinta
Varastonhallinta (3)
Varastonhallinta
Taloushallinto (2)
Taloushallinto
Työajanseuranta
Työajanseuranta
Henkilöstö ja palkkahallinto
Henkilöstö- ja palkkahallinto
Huolto
Huolto
Raportointi
Raportointi
Verkkokauppa
Verkkokauppa

Mukautuva ja saumattomasti integroitava alusta

Oscar liiketoiminta-alusta ei ole pelkkä valmiiksi suunniteltu paketti. Se on täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja ja asiantuntijapalveluja, jotka auttavat optimoimaan alustaasi yrityksesi yksilöllisten vaatimusten mukaisesti. Jos tarvitset lisäresursseja tai erikoisratkaisuja, laaja kumppaniverkostomme on käytettävissäsi. Näin voit integroida ulkopuoliset sovellukset ja työkalut saumattomasti alustaan.

Oscar Liiketoiminta-alusta on suunniteltu tukemaan liiketoiminnan kasvua ja kehitystä. Se tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset ollaksesi askeleen edellä kilpailijoitasi. Ota yhteyttä tänään ja lähde kohti tehokkaampaa ja menestyksekkäämpää tulevaisuutta – Alusta maaliin asti!

Palveluitamme

Oscar Liiketoiminta-Alusta

Oscar Talousosasto®

Oscar tarjoaa järjestelmäsi tuntevat, rautaiset ammattilaiset joille voit ulkoistaa osittain tai kokonaan monimutkaiset talous- ja palkkahallinnon tehtävät. Sen ansiosta säästät aikaa ja kustannuksia sekä saat luotettavan kokonaiskuvan yrityksesi toiminnasta nopeasti ja luotettavasti, ilman turhia operaatioita aineistojen tai järjestelmien välillä. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus erilaisista taloudenhallinnan prosesseista sekä koko talousosaston ulkoistamisesta. 

Oscar Liiketoiminta-Alusta

Ohjelmisto ja IT-palvelut 

Tehokas toiminnanohjausjärjestelmä vaatii jatkuvaa kehittämistä. Oscarilta yrityksesi saa mm. tarvittavat IT-ulkoistus-, integraatio- ja prosessikehittämispalvelut saman katon alta tehokkaan ja monipuolisen liiketoiminta-alustan tueksi. Me analysoimme jatkuvasti eri toimialoja ja asiakastarpeita, jotta voimme tarjota käyttöösi parhaat mahdolliset palvelut, menetelmät ja sovellukset. 

Oscar Liiketoiminta-Alusta

Oscar Digipäällikköpalvelu

Oscar Digipäällikölle voit ulkoistaa yrityksesi digitaalisen markkinoinnin osittain tai kokonaan. Digipäällikkö tuntee jatkuvasti muuttuvan toimintakentän ja pitää huolen, että yrityksesi pysyy mukana sen jatkuvissa muutoksissa.

Arvostamme Oscarin joustavuutta ja reagointikykyä

Oscar Software on vuosien varrella osoittanut halunsa kehittyä jatkuvasti, ja asiakasta on kuunneltu aina!

Tutustu myös