Verkkokauppaohjelmisto - Oscar eCommerce

Oscar eCommerce on suomalainen verkkokauppakokonaisuus, joka on suunniteltu ratkaisemaan verkkokauppiaan myynnin ja ostamisen tarpeet monikanavaisesti, niin verkossa, kuin myymälässä. Lisäksi ratkaisumme laajentuu tarvittaessa kattamaan koko yrityksen toiminnanohjauksen, tuotannonohjauksen ja taloudenohjauksen unohtamatta asiakkuudenhallintaa.

 

Katso video Ota yhteyttä

Katso esittelyvideo

Suomalainen verkkokauppa­ohjelmisto verkkoon,
myymälään ja kaikkiin päätelaitteisiin - tarvittaessa yhtenä selkeänä kokonaisuutena toiminnanohjausjärjestelmän kanssa. Kun hankit meiltä verkkokaupan saat tarvittaessa integroidun ERP-järjestelmän palveluineen "kaupanpäälle" vastaamaan kasvavan liiketoiminnan haasteisiin.

1. Myy tehokkaasti

Kasvata myyntiä ja säästä kuluissa! Oscar eCommerce on suunniteltu tehostamaan verkkokaupan myyntiä. Yhden sivun ostoskori ja sujuva responsiivinen ulkoasu parantavat verkkokaupan konversiotasoa.

Lue lisää

 

2. Hallinnoi helposti

Verkkokauppamme on nopea ja helppo käyttää. Tilausten ja tuotteiden massakäsittelytoiminnoilla säästät aikaa ja rahaa. Ohjelmisto on integroitavissa ulkopuolisiin järjestelmiin, kuten taloushallintoon, tukkureiden järjestelmiin tai ERPiin.

Lue lisää

 

3. Seuraa tarkasti

Oscar eCommerce mittaa myynnin kannalta olennaisia asioita. Tehosta verkkokauppasi myyntiä ja varaston kiertonopeutta! Verkkokaupassa on mukana myös kirjanpidon raportit ja valmis integraatio Google Universal Analyticsiin.

Lue lisää

Extranet / Intranet -palvelut

Yrityksen tärkeille sidosryhmille rakennettua
ERP-järjestelmään integroitua extranet-verkkopalvelua
voivat hyödyntää esimerkiksi asiakkaat, toimittajat, alihankkijat,
yhteistyökumppanit ja jälleenmyyjät.

 

Lue lisää

Oscarin verkkokauppamenestystarinat ja uusimmat reponsiivisella teknologialla toteutetut Oscar eCommerce -ratkaisut.

Tutustu

Oscar ERP + eCommerce

Toiminnanohjaus ja verkkokauppa ovat yhtä puuta. Ei tarvetta turhille integraatioile. Oscarin liiketoiminta-alusta hallitsee kaiken, jotta sinun yrityksesi voisi menestyä.

Lue lisää

Oscar Talousosasto®

Parhaat verkkokauppa- sekä toiminnanohjausjärjestelmät ja taloudenhallintapalvelut saat saman katon alta. Enemmän kuin tilitoimisto.

Lue lisää