Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariimme, jossa käsittelemme tehokasta tapaa automatisoida tukkukaupan liiketoimintaa ERP-järjestelmän avulla. Webinaariin osallistuminen on erinomainen tilaisuus saada arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä tukkukaupan liiketoiminnan automatisoinnista ERP-järjestelmän näkökulmasta. Tässä muutamia syitä, miksi webinaariin kannattaa varata paikka heti:

  1. Markkinatilanne: Webinaarissa katsastetaan tukkukaupan alan markkinatilannetta, sen haasteita ja mahdollisuuksia.
  2. Asiakastarina: Webinaarissa ääneen pääsee suuren suomalaisen munapakkaamo Kieku Oy:n talouspäällikkö Essi Toivonen, joka kertoo heidän toimintojensa automatisointiprojekteista. Kuulet konkreettisia esimerkkejä siitä, miten automatisointi on toteutettu käytännössä ja mitä hyötyjä siitä on saatu.
  3. Parhaat käytännöt: Webinaarissa jaetaan parhaita käytäntöjä ja vinkkejä tukkukaupan liiketoiminnan automatisointiin. Saat arvokasta tieto siitä, miten voit optimoida omia prosessejasi ja tehostaa liiketoimintaasi.
  4. Kysymykset ja keskustelu: Webinaarin aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijoille ja jakaa omia kokemuksiaan muiden osallistujien kanssa. Näin voit saada vastauksia juuri niihin kysymyksiisi, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Aika ja päivä: 22.05.2024 klo 9:00-10:00

Kesto: 1h

Paikka: Microsoft Teams Live

Pysy askeleen edellä kilpailua ja varmista paikkasi tukkukaupan kärjessä. Liity mukaan webinaariin!