Haluamme Oscarilla jatkuvasti kehittää tuotteitamme ja palveluitamme. Jatkossa tarjoamme Procountor-rajapinnan nykyisille ja tuleville asiakkaillemme Oscar T5 -tuotteeseen. Integraatio yhdistää ohjelmistot toimivaksi kokonaisuudeksi ja mahdollistaa vaihtoehtoisia tapoja hoitaa taloushallintoa.

Procountor + Oscar T5 yhteiskäyttö

Kumppanuuden myötä voit jatkossa vaihtoehtoisesti, joko hoitaa reskontrat ja kirjanpidon nykyaikaisessa ja helppokäyttöisessä Procountor-ohjelmistossa, luoden myyntilaskut tuttuun tapaan Oscar T5 -järjestelmässä tai voit hoitaa pelkän kirjanpidon Procountorissa ja myynti-/ostoreskontrat tutussa Oscar T5 -järjestelmässä.

Jos tilitoimistosi tekee tällä hetkellä kirjanpitosi Procountorilla, rajapinta mahdollistaa heille tositteiden sähköisen käsittelyn. Sen myötä manuaaliset työvaiheet vähenevät ja syntyy kustannussäästöjä.

Procountor hyödyntää paljon automaatiota, jolloin kirjanpito ja reskontrat ovat reaaliajassa. Näin voit tehdä yritystäsi koskevia päätöksiä reaaliaikaiseen dataan perustuen, eikä mututuntumalla.

Kiinnostuitko – Ota yhteyttä!

Satu Gronroos

Mikäli kiinnostuit Procountorista tai haluaisit kuulla millaisia hyötyjä integraatiosta voisi olla teidän liiketoiminnalle laita viestiä tai soita Satulle. Voit myös varata alhaalta suoraan tapaamisen Satun kanssa.

Satu Grönroos
Myyntipäällikkö
040 837 3366
satu.gronroos@oscar.fi

PROCOUNTOR TALOUSHALLINTO – älykäs kokonaisratkaisu

 

Reaaliaikainen
Helppokäyttöinen
Joustava työnjako asiakkaan kanssa
Nopea tiedonhaku
Automaattinen varmuuskopiointi ja arkistointi
Ei paperisia kuitteja tai laskuja
Toimii selaimessa ajasta ja paikasta riippumatta
Tekoälyn hyödyntäminen ostolaskujen tiliöinnissä, Junior

Näyttökuva 2023 6 1 kello 10.33.08