Ohjelmistoyritys Oscar Softwaren hallitus on nimittänyt Jakke Vyyryläisen uudeksi toimitusjohtajaksi. Vyyryläinen aloitti tehtävässään 20.5.2024. 

Vyyryläisellä on pitkä ja laaja-alainen kokemus ohjelmistoyhtiöiden johtotehtävistä. Viimeisimmässä tehtävässään hän toimi teollisuuden ja tukkukaupan toimialajohtajana Lemonsoft Oyj:ssä sekä Lemonsoftin tytäryrityksen Metsys Oy:n toimitusjohtajana. 8,5 Lemonsoft-vuoden aikana yhtiön liikevaihto kasvoi 4 m€ tasosta yli 20 miljoonaan euroon. 

Jakke Vyyryläinen:  

  • Ikä: 47  
  • Koulutus: eMBA, insinööri  
  • Työkokemus: 24 vuotta ERP-järjestelmien parissa; teollisuuden, tukkukaupan ja urakoinnin toimialoilla. Asiakkaan roolissa, ulkopuolisen konsultin roolissa ja toimittajan roolissa. 20 vuoden esihenkilö- ja johtajakokemus myynnissä ja konsultoinnissa.  
  • Harrastukset: Kuntosali, hyvä ruoka ja penkkiurheilu, erityisesti moottoriurheilu 

“Odotan innolla työskentelyä Oscarin raudanlujien ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa. Oscar Software on hieno yhtiö, jolla on paljon upeita ja pitkäaikaisia asiakkuuksia, hyvä tekemisen meininki ja ennen kaikkea loistava henkilöstö.  

Olen seurannut Oscarin tarinaa koko yhtiön historian ajan ja nyt on erittäin mielenkiintoinen tilaisuus päästä osaksi sitä.

Oscar Softwarella on paljon hienoja ratkaisuja ja työkaluja, jotka aidosti auttavat asiakasta seuraamaan, ohjaamaan ja kehittämään liiketoimintaansa. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet auttavat yrityksiä edelleen kehittämään toimintaansa, esimerkiksi automaatiota, analytiikkaa ja tekoälyä hyödyntämällä. Tässä kehityksessä Oscar Software on edelläkävijä.”  

Vuonna 2005 perustettu Oscar Software Oy on toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) kehitykseen ja liiketoimintapalvelujen tarjontaan erikoistunut suomalainen ohjelmistopalveluyritys. 

Toiminnanohjausjärjestelmien lisäksi Oscar Software tarjoaa taloushallinnon, verkkoliiketoiminnan sekä IT- ja ohjelmistokehityksen lisäpalveluita. Noin 600 asiakasyrityksen joukkoon kuuluu pk-yrityksiä eri toimialoilta (mm. teollisuus, tukkukauppa, huoltoliiketoiminta, palvelut). 

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tampereella. Henkilöstöä Oscar Softwarella on noin 130 henkilöä.