Oscarin ERP-toiminnanohjausjärjestelmä sopii erityisesti huoltoliiketoimintaa harjoittaville yrityksille. Järjestelmämme kattaa koko huoltoprosessin aina huoltotilauksesta laskutukseen asti. Prosessimme sisältää muun muassa seuraavat vaiheet:

  • Huoltotilaus: Helppo ja nopea tilauksen luonti.
  • Työmääräin: Tehtävien tarkka määrittely ja jakaminen.
  • Huoltolähete: Dokumentoi ja seuraa huoltotöiden edistymistä.
  • Lasku: Automatisoitu laskutuksen hallinta.

ERP-järjestelmässämme on tehokkaat työjonojen hallintatyökalut, jotka helpottavat huoltotehtävien priorisointia ja jakamista. Huollon resursointimahdollisuus takaa, että oikeat resurssit ovat aina käytettävissä oikeaan aikaan.

Asiakasviestinnän automatisointi ja erilliset näkymät prosesseihin

Asiakkaiden informointi sujuu vaivattomasti automaattisilla ilmoituksilla, jotka pitävät heidät ajan tasalla huoltoprosessin eri vaiheista. Monipuoliset mobiilitoiminnot mahdollistavat työnteon missä ja milloin tahansa, mikä lisää joustavuutta ja tehokkuutta.

Jos huollon prosesseihin liittyy muita sidosryhmiä, kuten huoltohenkilöt, alihankkijat tai asiakkaat, on heille mahdollista tuoda erillisiä näkymiä huoltoportaaliin, joka helpottaa yhteistyötä ja parantaa läpinäkyvyyttä.

Kattavat kone- ja laitetiedot

Kone- ja laiterekisteri ja sarjanumeroseuranta auttavat pitämään tarkkaa kirjaa kaikista huollettavista koneista sekä laitteista ja niiden historiasta. Näin voit varmistaa, että kaikki laitteet saavat oikeanlaista ja ajantasaista huoltoa.

Dokumentinhallinta ja automaattinen sopimuslaskutus

Huoltokohteiden dokumentinhallinta mahdollistaa kuvien ja muiden liitteiden tallentamisen ja hallinnan. Tämä takaa, että kaikki tarpeellinen tieto on aina saatavilla. Huollon sopimuslaskutus puolestaan varmistaa, että kaikki sopimukseen perustuvat laskutukset hoidetaan täsmällisesti ja oikein.

ERP-järjestelmämme on suunniteltu vastaamaan huoltoliiketoiminnan erityistarpeisiin, ja sen avulla voit parantaa tehokkuutta, hallittavuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Tutustu järjestelmäämme ja ota seuraava askel kohti parempaa huollon hallintaa!