Oscarin ERP-toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu erityisesti elintarvikealan vaatimuksia silmällä pitäen. Se tarjoaa kattavat ja tehokkaat työkalut, jotka auttavat hallitsemaan elintarvikkeiden koko toimitusketjun. Olipa kyseessä EDI-yhteydet, pakkauskokojen hallinta tai eräseuranta, järjestelmämme varmistaa, että toimintasi on aina sujuvaa ja läpinäkyvää.

EDI-yhteydet keskusliikkeille

ERP-järjestelmämme mahdollistaa helpon EDI-yhteydenpidon keskusliikkeiden kanssa. Tämä takaa saumattoman tiedonsiirron ja yhteistyön keskusliikkeiden ja toimittajien välillä, mikä tehostaa tilaus- ja toimitusprosessia merkittävästi.

Pakkauskokojen ja -yksiköiden hallinta

Järjestelmämme avulla voit hallita vaivattomasti erilaisia pakkauskokoja ja- yksiköitä. Tämä joustavuus on erityisen tärkeää elintarvikealalla, jossa tuotteet voivat vaihdella suuresti koon ja pakkausmuodon mukaan.

Eräseuranta ja jäljitettävyys

Eräseuranta ja jäljitettävyys ovat elintarvikealalla välttämättömiä ominaisuuksia. ERP-järjestelmämme avulla voit seurata tuotteiden eränumeroita ja parasta ennen -päivämääriä tarkasti. Tämä varmistaa, että kaikki tuotteet täyttävät elintarviketurvallisuuden vaatimukset ja että pystyt reagoimaan nopeasti mahdollisiin takaisinvetotilanteisiin.

Tehokkaat varastotoiminnot

Järjestelmässämme on monipuoliset varastotoiminnot, jotka kattavat muun muassa vastaanoton, keräilyn, inventaarion ja varastosiirrot. Viivakoodien käyttö tehostaa varastonhallintaa ja vähentää virheiden mahdollisuutta. Lisäksi järjestelmä voidaan integroida tuotantolinjoihin, jolloin varastoon vastaanotettavat määrät laatuluokittain saadaan suoraan järjestelmän varastosaldoille. Järjestelmä voidaan integroida myös ulkoisiin varastoihin, mikä lisää joustavuutta varastonhallinnassa.

Tuottajatilitystenhallinta

ERP-järjestelmämme tukee tuottajatilitystenhallintaa, joka kattaa vastaanoton, tilittämisen, maksamisen, jälkihyvitteet ja raportoinnin. Tämä helpottaa tuottajien ja toimittajien välisten maksujen ja hyvitysten hallintaa.

Raportointityökalut ja BI-raportointi

Järjestelmämme sisältää monipuoliset raportointitoiminnot, mukaan lukien Business Intelligence (BI) -raportointi. Näiden työkalujen avulla voit seurata ja analysoida liiketoimintasi keskeisiä tunnuslukuja reaaliajassa, mikä auttaa tekemään parempia ja perustellumpia päätöksiä.

Tuotepakettien hallinta

ERP-järjestelmämme mahdollistaa myös tuotepakettien hallinnan. Tämä toiminnallisuus on erityisen hyödyllinen, kun haluat yhdistää useita tuotteita yhdeksi paketiksi esimerkiksi tarjouksia tai kampanjoita varten.

Yrityksemme ERP-järjestelmä on kokonaisvaltainen ratkaisu elintarvikealan yrityksille, jotka haluavat parantaa toimintansa tehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja hallittavuutta. Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä, miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi menestymään.