loader

Oscar tiedottaa:

 

Oscar Talousosasto® on edelläkävijä - enemmän, kuin tilitoimisto.

 Muista myös controller- ja talouspäällikköpalvelut!

Lue lisää

Ajankohtaista

Tiedotus vakavasta häiriötilanteesta

Oscar Software Oy:n pilvipalveluympäristöön on kohdistunut tietoturvahyökkäys 14.4.2021 aamulla kello 05:30. Hyökkäys kohdistui Oscar Softwaren pilvipalveluympäristöön. Ongelma asiakkaille näkyy ohjelmiston käytön estymisen...

Oscar Gaala järjestetään virtuaalisena 19.11.2020

Tuttu Oscar Gaala järjestetään tänä vuonna virtuaalisena 19.11.2020. Ilmoittaudu mukaan vuoden merkittävimpään koulutus- ja ajankohtaistapahtumaan, joka on tänä vuonna maksuton kaikille osallistujille.

Tiedote: Riikka Kivimäki Oscar Softwaren toimit...

Panostajan sijoituskohteen Oscar Software Holdings Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu datanomi, MBA Riikka Kivimäki (s. 1968). Kivimäki ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan viimeistään 10.8.2020.

Tiedote: Nordic TeleCom Oy:n palvelut nyt myös ...

Oscar Software Oy on aloittanut jälleenmyymään Nordic TeleCom Oy:n palveluja. Palvelut voidaan integroida osaksi Oscarin toiminnanohjausjärjestelmää, joten asiakkaan on helppo aloittaa palvelun käyttö.

OLP-Tuotanto Oy on tyytyväinen Oscariin

OLP-Tuotanto Oy on Vantaalla vuodesta 1976 toiminut metallituotteita valmistava yritys, joka käyttää Oscarin ratkaisuja kokonaisvaltaisesti kaikessa toiminnassaan. Oscarin käyttöönoton myötä toiminta on tehostunut merkittävästi.

Oscar Gaalan ohjelma on julkaistu

Liiketoiminnan ohjauksen suuri koulutus- ja ajankohtaisseminaari Tampereella 19.3.2020 Tervetuloa vuoden merkittävimpään ja suurimpaan Oscarin koulutus- ja ajankohtaistapahtumaan, joka järjestetään Tampereella Finlaysonin vanh...