Hei verkkokauppias ja sellaiseksi haaveileva! Tervetuloa Oscarin ja Svean yhteiseen webinaariin ”Tulevaisuuden verkkoliiketoiminta – Alusta, joka ylittää rajat! -webinaariin. Webinaarin aiheena on esitellä Oscarin tulevaisuuden innovatiivinen verkkoliiketoiminta-alusta Oscar eCommerce, joka on suunniteltu palvelemaan erityisesti B2B-verkkoliiketoimintaa. Alustan esittelyn lisäksi kumppanimme Svea esittelee parhaat käytännöt ja ratkaisut verkkoliiketoiminnan maksupalveluiden ratkaisuihin, erityisesti yritysten väliseen kaupankäyntiin.

Miksi osallistua?

  1. Hahmota, mitä kaikkea verkkoliiketoiminta mahdollistaa
  2. Opi, miten uusi alusta voi muuttaa yrityksesi verkkoliiketoiminnan dynamiikkaa
  3. Omaksu parhaat käytännöt verkkoliiketoiminnan maksupalveluista

Webinaarin tiedot

Päivämäärä: 15.02.2024 kello 10:00

Kesto: 1h

Paikka: Microsoft Teams live

Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi tulevaisuuden verkkoliiketoiminnan kehityksessä. Älä jää paitsi tilaisuudesta olla askeleen edellä kilpailijoitasi!

Webinaarin esiintyjät

Webinaari: Tulevaisuuden verkkoliiketoiminta – Alusta, joka ylittää rajat

Ilona Leppälä

Liiketoimintajohtaja, verkkoliiketoiminta, Oscar eCommerce
Oscar Software Oy

Ilona Leppälä toimii Oscarilla verkkoliiketoiminnan liiketoimintajohtajana. Työssään hän pitää huolen verkkoliiketoiminnan strategisesta suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta. Hän tukee verkkoliiketoiminnan päivittäistä toimintaa hallitsemalla budjettia, jakamalla resursseja sekä etsimällä tapoja parantaa tehokkuutta varmistaakseen, että strategiset tavoitteet saavutetaan.

Ilona Leppälä | LinkedIn

 

Webinaari: Tulevaisuuden verkkoliiketoiminta – Alusta, joka ylittää rajat

Heli Kettunen

Tuotepäällikkö
Svea Payments

Heli Kettunen työskentelee Svealla tuotepäällikkönä. Hän vastaa verkkokauppojen maksuratkaisujen kehitysprojekteista ja on keskittynyt sujuvaan ostokokemukseen ja kattaviin maksutapoihin niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille. Integraatiot eri verkkokauppa-alustoihin ja maksumoduulien kehitys ovat keskeinen osa hänen työtään. 

Heli Kettunen | LinkedIn

Svea – sujuvaa maksamista kaikissa kanavissa ja kuluttaja sekä yritysasiakkaille!

Skaalautuva maksutapavalikoimamme mahdollistaa sujuvat maksamisen palvelut myymälöihin ja verkkokauppoihin. Meillä maksupalvelu koostuu markkinoiden kattavimmasta maksutapavalikoimasta, joten voit valita palveluun juuri sinun tarpeisiisi sopivat maksutavat, kuten laskun, erämaksun, pankkien maksupainikkeet, korttimaksut, yrityslaskun ja mobiilimaksut.
Yhdellä sopimuksella maksutavat verkkoon, mobiiliin, myymälään.