Tuotannonohjaus

 

Tarvitseeko yritykseni tuotannonohjausjärjestelmää? 

Yrityksen tuotteiden hallinta vaatii järjestelmällistä keinoa, että toiminta pysyy hyvin hanskassa. Mitä suurempi valikoima ja monimutkaisempi tuote, sitä tärkeämmäksi oikeanlaisen tuotannonohjausjärjestelmän merkitys kasvaa.

Oscarin tuotannonohjausjärjestelmä on suunniteltu juuri tällaisiin tilanteisiin. Oscar Pro -toiminnanohjausratkaisuun kuuluu monimuotoinen järjestelmä, joka on erityisesti suunniteltu monimutkaisen tuotehallinnan helpottamiseksi. Järjestelmässämme sinulla on mahdollisuus mm. eränumerointiin, tuotekohtaisiin projekteihin osto- ja myyntilaskuineen ja logistiikan hallintaan. Viivakoodin luku hoituu helposti järjestelmässämme, joten ylimääräistä näppäilyä ei tarvita. Mikäli sinun yrityksessäsi on minkäänlaista tuotantoa ja yllä olevat asiat kuulostavat teidään yritykseenne soveltuvista, tuotannonohjausjärjestelmä sopii teille. 

 

Toimivalla tuotannonohjauksella tehokkuutta tekemiseen!

Tehokas tuotannonohjaus mahdollistaa yrityksen tuotantoon liittyvien osa-alueiden kokonaisvaltaisen hallinnan ja nopean reagoinnin mahdollisiin muutoksiin. Tuotannon työntekijöillä on aina tiedossa mitä pitäisi tehdä ja liikkeenjohto pystyy seuraamaan esimerkiksi tuotannon kuormitusta ja kannattavuutta. Tuotannonohjauksen tarkoituksena on ohjata tuotantoa niin, että kaikki sille asetetut laatu-, määrä- ja toimitusaikatavoitteet saavutetaan.

Oscarin tuotannonohjaus mahdollistaa esimerkiksi tuotantopäällikölle töiden kokonaistilanteen ja tuotannon kuormituksen reaaliaikaisen seurannan. Tarvittaessa hän pääsee porautumaan helposti esimerkiksi projektin työvaiheille tai materiaaliriveille. Työt voidaan osoittaa tietyille kuormituspisteille ja niiden keskinäistä järjestystä on helppo muuttaa, jolloin työntekijä näkee reaaliajassa työjononsa. 

Toimintavarmuutta ja laadunvalvontaa tuotantoon

Tuotannonohjaus parantaa myös toimitusvarmuutta ja laadunvalvontaa, jolloin tilatut tuotteet pystytään lähettämään tilaajalle sovittujen aikataulujen ja määritysten mukaisesti. Toisin sanoen yrityksen asiakaspalvelu paranee. Nykyaikainen tuotannonohjaus palvelee myös muita yrityksen perustoimintoja ja mahdollistaa kokonaisvaltaisesti tehokkaan toiminnan ja tiedonkulun. 
Tutustu tuotantoon suunniteltuun ERP -järjestelmään, eli Oscar Pro -toiminnanohjausratkaisuumme.

Ota yhteyttä ja kysy miten Oscar Softwaren toteuttaman tuotannonohjaus voi palvella yritystäsi. Katso yhteystiedot.