Oscarin sähköinen taloushallinto palvelee yritystäsi

Yrityksen tehokas sähköinen taloushallinto - huippujärjestelmät ja palvelut saman katon alta!

Yrityksien taloushallinto on nykyään sähköistynyt verkkoon ja tietojärjestelmiin. Oscar Sofwaren kehittämien tietojärjestelmien ansiosta yrityksen koko taloushallinto voidaan hoitaa yhden järjestelmän kautta. Oscarin sähköisen taloushallinnon ansiosta yrityksen taloushallinto automatisoituu, suoraviivaistuu ja muuttuu kustannustehokkaammaksi, koska kaikki operatiiviset asiat voidaan jatkossa hoitaa saman järjestelmän avulla ilman turhia kirjauksia ja tiedonsiirtoja. Näin kokonaiskustannukset pienenevät jo päällekkäisen työn, paperin käytön ja virheiden vähenemisen kautta. Lisäksi kaikki tarvittavat talousdata on tarvittaessa kaikkien ERP-järjestelmän käyttäjien saatavilla yrityksessäsi. Näin kenenkään ei tarvitse sitä erikseen lähetellä eteenpäin ja data on saatavilla milloin tahansa.

Taloushallintopalvelut kauttamme

Oscar Talousosasto® tarjoaa tarvittaessa myös taloushallintopalvelut asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa. Lähtökohtaisesti taloushallintopalvelut tilinpäätöksineen hoidetaan suoraan asiakkaan käyttämässä Oscar-tietojärjestelmässä, jolloin erillisiä tiedonsiirtoja eri ohjelmistojen välillä ei tarvita lainkaan. Tämä takaa reaaliaikaisen ja laadukkaan tiedon sekä yritysjohdolle, että talouden hallinnasta vastaavalle henkilölle. Tietoja ei myöskään syötetä koskaan useampaan kertaan, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Oscar Softwaren tavoitteena on tarjota asiakkailleen yksilöllistä taloushallintopalvelua, ja antaa asiakkaan käyttöön tehokkaat työkalut liiketoimintaa koskevien päätösten tekoon. Päätöksen teko helpottuu, kun tarvittava tieto on helposti saatavilla. Halutessaan asiakas voi ulkoistaa meille koko talousosastonsa, jolloin huolehdimme järjestelmien ja taloushallintoon liittyvien palveluiden lisäksi myös taloustietojen analysoinnista ja raportoinnista. Tähän vastauksen on ns. talouspäällikköpalvelu, joka huolehtii taloustietojen tulkinnasta ja raportoinnista yritysjohdolle.

Hanki kokonaisvaltainen sähköinen taloushallinto kätevästi yrityksellesi Oscar Softwarelta - Ota yhteyttä meihin!

Kysy miten Oscar Softwaren ohjelmistot ja Talousosasto® -palvelut voivat hyödyttää yritystäsi.

Katso tästä yhteystiedot.