Oscarin taloushallinto palvelee yritystäsi

Yrityksen tehokas taloushallinto - huippujärjestelmät ja palvelut saman katon alta!

Yrityksien taloushallinto on nykyään sähköistynyt verkkoon ja tietojärjestelmiin. Oscar Sofwaren kehittämien tietojärjestelmien ansiosta yrityksen koko taloushallinto voidaan hoitaa yhden järjestelmän kautta. Oscar-ratkaisun ansiosta yrityksen taloushallinto automatisoituu, suoraviivaistuu ja muuttuu kustannustehokkaammaksi, koska kaikki operatiiviset asiat voidaan jatkossa hoitaa saman järjestelmän avulla ilman turhia kirjauksia ja tiedonsiirtoja. Lisäksi kaikki tarvittavat talousdata on tarvittaessa kaikkien ERP-järjestelmän käyttäjien saatavilla yrityksessäsi.

 

Oscar Talousosasto® tarjoaa tarvittaessa myös taloushallintopalvelut asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa. Lähtökohtaisesti taloushallintopalvelut tilinpäätöksineen hoidetaan suoraan asiakkaan käyttämässä Oscar-tietojärjestelmässä, jolloin erillisiä tiedonsiirtoja eri ohjelmistojen välillä ei tarvita lainkaan. Tämä takaa reaaliaikaisen ja laadukkaan tiedon sekä yritysjohdolle, että talouden hallinnasta vastaavalle henkilölle. Tietoja ei myöskään syötetä koskaan useampaan kertaan, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Oscar Softwaren tavoitteena on tarjota asiakkailleen yksilöllistä taloushallintopalvelua, ja antaa asiakkaan käyttöön tehokkaat työkalut liiketoimintaa koskevien päätösten tekoon. Halutessaan asiakas voi ulkoistaa meille koko talousosastonsa, jolloin huolehdimme järjestelmien ja taloushallintoon liittyvien palveluiden lisäksi myös taloustietojen analysoinnista ja raportoinnista (ns. talouspäällikköpalvelu).

 

Hanki kokonaisvaltainen taloushallinto kätevästi yrityksellesi Oscar Softwarelta - Ota yhteyttä meihin!

Kysy miten Oscar Softwaren ohjelmistot ja Talousosasto® -palvelut voivat hyödyttää yritystäsi.

Katso tästä yhteystiedot.