Puristeteos on 1947 perustettu monipuolinen yritys. Yrityksen alkutaipaleen jälkeen on tapahtunut paljon asioita; uistinten ja sammakkolukkojen valmistuksesta yritys on lähtenyt jopa uhkarohkeasti kehittämään liiketoimintaansa, ja tänään liiketoiminta pitääkin sisällään hengästyttävän määrän asioita sopimusvalmistuksesta omiin tuotteisiin ja asiakasprojekteihin.

Yrityksen veturina toimii Mäenpään yrittäjäpariskunta, Ville toimitusjohtajana ja Outi henkilöstöpäällikkönä. Ville toimii Oscar-yhteistyössä enemmän taka-alalla keskittyen itse oikeanlaisiin asiakkuuksiin, parempaan kauppaan ja tehokkuuden lisäämiseen Puristeteoksen kasvun viitoittamalla tiellä. Oscarin kanssa tiiviimmässä yhteistyössä toimii Outi. Yhteistyö Oscarin kanssa on tuore, keväällä 2019 aloitettu, ja käytössä on koko liiketoiminta-alusta tuotannonsuunnittelusta palkan-laskentaan. Oscar valikoitui kumppaniksi useiden eri järjestelmien vertailun jälkeen.

Outi summaa parin ajatukset siitä, miksi:

–Meille ehdoton ehto kumppanuudelle oli se, että halusimme yhden järjestelmän jonka kautta voisimme pyörittää koko päivittäistoimintaamme taloushallintoa myöten. Oscar tuntui parhaimmalta koska se yhdisti monta eri järjestelmää samaksi, juuri kuten toivoimme. Lisäksi asiakaspalvelun laatu ratkaisi asian Oscarin hyväksi.

– Tavoitteitahan meillä on paljon, ja Oscar yhteistyökumppaninamme olemme suurin askelin menossa kohti niitä. Teemme kaiken isosti, Ville kertoo.

Yhteistyön aloitus ilman notkahduksia.

Yrittäjät kehuvat Oscaria erityisesti henkilökohtaisesta otteesta ja täsmällisyydestä yhteistyön alkuvaiheessa:

– Aloitus sujui pääsääntöisesti ihan hyvin. Tietysti aina uutta opetellessa on jotain hankaluuksia, mutta kaikesta on selvitty. Eikä kyykätty yhtään, Outi kertoo pilke silmäkulmassaan.

– Henkilökohtaisuus arvona toteutuu kyllä meille näkyvästi. Palvelu oli hyvin henkilökohtaista, määrittelypäivät olivat täsmällisiä ja sitä kautta pystyttiin rakentamaan juuri meille räätälöityjä systeemejä, eikä mitään yleistä. Kaikki oli hyvin perusteellista ja yksilöllistä ja asiakaslähtöistä. Ja mikä tärkeintä, minkäänlaista tyrkyttämistä ei ollut, vaan meidän tarpeita ja tavoitteita kuunneltiin, ja sen mukaan tehtiin, Ville jatkaa.

Ammattitaitoinen, uudistuva ja luotettava Oscar

Kuvaavien sanojen keksiminen saa monet hiljaiseksi, mutta ei tätä hersyvää pariskuntaa. He kertovat heti että kuvaisivat Oscaria adjektiiveilla ammattitaitoinen, uudistuva ja luotettava.

– Palveluun sisältyvä asiakaspalvelu on täysi kymppi. Minulla on yksi numero johon soittaa, ja yksi sähköpostiosoite, ei mitään kymmenien vaihtoehtojen listaa. Ja apua saan aina heti. Vielä tulee varsin usein kysyttävää, sen verran tuore homma kuitenkin, Outi kiittelee.

– Oscar on vakuuttanut myös halullaan uudistua. Tämän vuoksi meillä on jo ollutkin yksi palaveri Oscarin kanssa, kun heräsi ajatus tarjouslaskenta-palikasta, jolla yritys voisi helposti laskea tarjouksia silloinkin, kun tuotteelle ei ole olemassa hinnastoa, Ville kertoo.

– Tämä on nimenomaan meidän alan juttuja, ja siitä hyötyisi kyllä moni. Oscarilla ei ollut tällaista valmiina, mutta he ovat lähteneet innokkaasti mukaan yhteistyöhön sellaista kehittämään. Se on todella hienoa