Mekatroniikan ammattilainen Movetec Oy kiittelee Oscarin halua kehittyä ja kuunnella asiakkaitaan.

Kaikissa Movetec-yritysryhmän yrityksissä on käytössä Oscar-ratkaisut. Ryhmään kuuluvat pääyhtiön lisäksi Amitronic, Elgood, Kraftmek sekä Stig Wahlström. Yhtiö vertaili aikanaan kattavasti markkinoilla olevia toiminnanohjausjärjestelmiä. Päätöksenteossa kiinnitettiin huomiota Oscar- järjestelmän tehokkuuteen, edullisuuteen sekä teknisen tukkukaupan vaatimiin erityisominaisuuksiin. Oscar-järjestelmän käyttöönotto sujui tehokkaasti, ja yhteistyö on jatkunut erinomaisissa merkeissä näihin päiviin asti.

Oscarin vahvuuksina Movetec Oy:n laatupäällikkö Jukka Piipponen näkee ohjelmiston kattavan kokonaisratkaisun, tehokkaan raportoinnin, joustavan asiakaspalvelun sekä osaavan henkilökunnan. Lisäksi kiitosta saa ripeä ja asiakaslähtöinen tuotekehitys, josta on ollut apua Movetecin automati- soidun varaston varastorobotti- ja hyllypaikkajärjestelmän kehittämisessä.

– Oscar Software on vuosien varrella osoittanut halunsa kehittyä jatkuvasti, ja asiakasta on kuunneltu aina, kehuu Piipponen.

– Joustava ja tehokas asiakaspalvelu on tärkeä osa koko toiminnanohjausjärjestelmää, kertoo Jukka Piipponen. Movetec Oy:n järjestelmä on osin laajennettu ja räätälöity kokonaisuus, sillä siinä on huomioitu muun muassa varastonhallinnan erityspiirteet. Movetec Oy jakaa varastorekisterinsä kumppaniyrityksen kanssa, jonka vuoksi varaston ja hyllypaikkojen hallinta nousee haasteeksi.

– Oscar tarttui reippaasti haasteeseen, ja saimmekin nopeasti ja kustannustehokkaasti juuri sen, mitä tarvitsimme ja halusimme, toteaa Piipponen

Movetec Oy tarjoaa mekatroniikan ammattilaisena huipputekniikan komponentteja kautta maailman. Movetec Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia ja yritysryhmään kuuluu pääyhtiön lisäksi Amitronic, Elgood, Kraftmek sekä Stig Wahlström.

Movetec tarjoaa kattavan valikoiman mekaanisia komponentteja ja järjestelmiä sekä ratkaisut automaatioon, mittaukseen ja testaukseen.

Suunnitteletteko toiminnanohjausjärjestelmän vaihtoa? Lataa maksuton ERP-vaihtajan opaskirja!

ERP:stä liiketoiminta-alustaan – kokeneet konkarit kertovat

Teos saa sinut pohtimaan, onko nykyinen toiminnanohjausjärjestelmäsi ajan tasalla. Saatko siitä kaiken nykytekniikan mahdollistaman hyödyn vai voisitko jotenkin tehostaa sen käyttöä? Mitkä merkit kertovat että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää? Teos antaa myös tärkeää tietoa siitä, kuinka valita sopiva järjestelmä yrityksen käyttöön ja mitä asioita yrityksen järjestelmiä vaihdettaessa tulee huomioida, jotta projekti saadaan ongelmitta läpi.

Tutustu myös