Liiketoiminnan ohjauksen suuri koulutus- ja ajankohtaistapahtuma järjestetään virtuaalisena 19.11.2020!

Kutsumme teidät vuoden merkittävimpään ja suurimpaan Oscarin koulutus- ja ajankohtaistapahtumaan, joka järjestetään tänä vuonna asiakkaidemme ja sidosryhmiemme terveyden takaamiseksi virtuaalisena. Virtuaaligaalassa esittelemme mm. uudet ratkaisut ja palvelutuotteet - tervetuloa mukaan!

Oscar Virtuaaligaala on osallistujille maksuton.


Ilmoittautuminen on nyt auki!

 

Gaalaohjelma

9.00 Tervetulotoivotukset
Tallenteella Riikka Kivimäki, Oscar Softwaren toimitusjohtaja
 
9.15 Oscar Software – kumppanisi liiketoimintojen muutoksessa ja kehityksessä
Esittäjänä Markku Virtanen, johtaja, Ohjelmistoratkaisut

Liiketoiminta-alustan ominaisuudet ja asiakaskehityksen uudet tuulet: Laajalla liiketoiminta-alustamme tarjoomalla pystymme palvelemaan asiakkaitamme monissa liiketoiminnan kehityskohteissa. Haluamme olla asiakkaidemme elinkaarikumppani ja tarjota parempaa palvelua nykyasiakkaillemme.
 
9.40 Oscar T5 ja uudet ominaisuudet 
Esittäjinä Sami Kosmala, Business Unit Manager, Standardi ERP sekä Sanna Imppu, Tuotepäällikkö, Standardi ERP
 
Tässä kokonaisuudessa käymme lävitse Oscar T5 -järjestelmän uusia ominaisuuksia verkkoliiketoiminnan mahdollisuuksia silmällä pitäen. Mitä ovat mediakirjastolaajennukset, pakettituotekäsittelyt, huoltoportaalit tai web-liittymään tehdyt lisäominaisuudet? Kuulet niistä esityksessä. Lisäksi esittelemme, miten Oscar Diili ja Oscar Verkkoliiketoiminta yhdessä tuovat lisää mahdollisuuksia liiketoimintaanne.
 
10.00 Miten Oscar Software yrityksenä itse hyödyntää Oscar BI -työkalua?
Tallenteella mm.Veli-Antti Riihimäki, Business Unit Manager, BI-ratkaisut
 
Oscar BI -työkalu on toiminut Oscar Softwarella omassa käytössä tuotteen kehittämisestä saakka. Tällä tallenteella esittelemme, kuinka monipuolisesti itse käytämme työkalua omassa toiminnassamme. Saat vinkkejä siihen, kuinka teidän yrityksessänne voitaisiin mitata mm. myyntiä, onnistumista ja liiketoiminnan tilaa tehokkaammin sekä varautua tulevaisuuden haasteisiin paremmin.

10.20 Oscar  Verkkoliiketoiminta: Tuplaa tulos, siirry myynnin valtatielle!
Esittäjänä Ilona Leppälä, Business Unit Manager, Oscar Verkkoliiketoiminta

Myynti on verkossa – varsinkin tällaisena aikana! Tässä puheenvuorossa käymme lävitse tarkemmin sähköisen myynnin ja markkinoinnin merkitystä. Esittelemme viiden asiakkaamme tapoja käyttää verkkoliiketoiminnan työkaluja tehokkaasti ja tuloshakuisesti.

10.45 Oscar Talousosaston® kanssa kohti reaaliaikataloutta
Esittäjänä Terhi Kopponen, Tuotehallintapäällikkö, Talouden konsultointi
 
Reaaliaikatalous tulee! Se on koko Euroopan laajuinen hanke, jossa taloustiedot, kuten laskut, kuitit, raportit ja verojenmaksutiedot, kulkevat digitaalisesti, parhaimmillaan reaaliajassa, eri toimijoiden järjestelmien välillä. Puheenvuorossa kerromme, miten Oscar Liiketoiminta-alustan talouden toiminnot, esimerkiksi pankki-integraatio, alv-rajapinta ja nopea ostolaskujen käsittelynäkymä, tukevat tätä kehitystä kohti reaaliaikataloutta.
 
11.15 Varaston tehostaminen ja automaatio
Yritysvieraana Kati Rämö, Immuno Diagnostic Oy ja Eetu Heiskanen, Oy Novo Wood Ltd. Haastattelijana Juuso Mustonen, Myyntijohtaja
 
11.45 Oscar-patsaiden julkistus
Juontajana Juuso Mustonen, Myyntijohtaja
 
Oscar Virtuaaligaalan punaiset verhot menevät pian kiinni, mutta ennen sitä julkistamme tämän vuoden Oscar-patsaiden voittajat!
 
Lisäksi meillä on tietoa seuraavan vuoden Oscar Gaalasta – jää kuuntelemaan ensi vuoden suunnitelmia!

Oscar Virtuaaligaala järjestetään 19.11.2020 klo 09.00-12.00

 

Lisätiedot ja liittymisohjeet tapahtumaan lähetetään kaikille ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa. 

Katso gaalalähetyksestä, kuka tänä vuonna on Oscarin arvoinen!