Oscarin ERP-toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa kattavan ja monipuolisen ratkaisun, joka on suunniteltu erityisesti teollisuuden tarpeisiin. Järjestelmämme vakiotoimintoihin kuuluvat monipuoliset perusrekisterit, jotka tarjoavat vankan perustan kaikille liiketoimintaprosesseillesi. Lisäksi Oscarin ERP-järjestelmä sisältää muun muassa seuraavat toiminnot:

 

Asiakkuudenhallinta (2)
Asiakkuudenhallinta
Myynti
Myynti
Osto
Osto
Tuotannonohjaus (2)
Tuotannonohjaus
Projektinhallinta (2)
Projektinhallinta
Varastonhallinta (3)
Varastonhallinta
Taloushallinto (2)
Taloushallinto
Työajanseuranta
Työajanseuranta
Henkilöstö ja palkkahallinto
Henkilöstö- ja palkkahallinto
Huolto
Huolto
Raportointi
Raportointi
Verkkokauppa
Verkkokauppa

Tehokasta yrityksen johtamista

Valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmämme tukee yrityksesi johtamista kaikilla avainalueilla, kuten tuotanto- ja projektimyynnissä, asiakkuudenhallinnassa, taloushallinnossa ja kirjanpidossa sekä BI-raportoinnissa. Näiden toimintojen avulla voit hallita ja analysoida liiketoimintaasi tehokkaasti ja tehdä informoituja päätöksiä reaaliaikaisen tiedon perusteella.

Optimaalinen tuotannon operatiivinen johtaminen

ERP-järjestelmä kattaa kaikki tuotannon operatiivisen johtamisen osa-alueet. Se sisältää hankinnan, materiaalien ja tarpeiden suunnittelun (MRP), varastonhallinnan (WMS), kapasiteetin suunnittelun ja ohjauksen, automaattisen kuormituksen ja ajoituksen, alihankinnan sekä tuotannon työjonon, suunnittelun ja kirjaukset. Lisäksi ERP-järjestelmämme tukee KET- ja jälkilaskentaa, mikä mahdollistaa tarkat kustannuslaskelmat ja paremman resurssien hallinnan.

Verkkoliiketoiminnan laajennettu tilannekuva

Tarjoamme nykyajan verkkoliiketoiminnan tarpeisiin laajennetun tilannekuvat, portaalit, joka mahdollistavat reaaliaikaisen seurannan ja optimoinnin. Tämä parantaa asiakaspalvelusi laatua ja nostaa käyttökokemuksen huippuunsa. Lisäksi sidosryhmille on mahdollisuus avata reaaliaikainen näkymän mihin tahansa ERP dataan, joka heitä kiinnostaa.

Tehot irti järjestelmästä kokeneiden ammattilaistemme kanssa

Kun integroimme järjestelmäänne liiketoiminnan asiantuntijoidemme syvän osaamisen ja kokemuksen, tarjoamme sinulle paljon enemmän kuin vain ERP-ratkaisun. Liiketoimintasi tunteva tiimimme ei vain tarjoa teknistä tukea, vaan myös strategista ohjausta liiketoimintasi kehittämiseen. Yhdessä voimme luoda täysin räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat tarkasti yrityksesi tarpeisiin ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Käyttöliittymät

Oscarin valmistavan teollisuuden ERP jakaantuu eri käyttöliittymiin seuraavanlaisesti:

  • Oscar PRO – Etätyöpöytäyhteydellä käytettävä tehokäyttöliittymä
  • Oscar cERP – Selainpohjainen kevytkäyttöliittymä, jota käytetään prosessissa tuotannon töiden jonoleimaukseen
  • Oscar WMS – Mobiililaitteisiin suunniteltu helppokäyttöliittymä, jolla hoidetaan monia varaston sisä- ja ulkologistiikan prosesseja
  • Oscar BI – Raportteja ja analyysien tutkimiseen ja muokkaukseen tarkoitettu helppokäyttöliittymä

Tutustu myös