Treeline.fi verkkokauppa pyörii Oscarin järjestelmillä

Oscarin asiakas Treeline.fi on ulkoilun ja retkeilyn erikoiskauppa verkossa ja Kangasalla vanhalla Marjamäen pajutilalla. Videolla Rami Valonen, yksi Treeline.fi kolmesta perustajasta kertoo, että Oscarin merkittävin hyöty ja syy miksi Oscarin asiakkaaksi päädyttiin, oli ilman muuta integraatioiden ja rahan säästö, joka oli pienessä yrityksessä hyvin merkittävässä roolissa. Oscarilta Treeline.fi:llä on käytössä verkkokauppa ja kassajärjestelmä, josta saadaan kaikki statistiikka ja myynnit. Myös laskutus ja kaikki tukkukauppaan liittyvät ominaisuudet toimivat Oscarissa helposti.


Oscarin järjestelmä on helposti integroitavissa myös muihin järjestelmiin, jolloin tarvittaessa esim. tavarantoimittajien järjestelmät saadaan lähettämään tavaraa tuotteiden loputtua ja kassatapahtumat saadaan vietyä kirjanpitoon automaattisesti.


Valonen kuvailee yhteydenpitoa Oscarin kanssa helpoksi, henkilökuntaa motivoituneeksi ja mainitsee vielä, että kaikki toiveet lähetyslistoista verkkokaupan ulkoasuun on hoitunut nopeasti. Valosen mielestä Oscar on hyvä valinta sekä isolle että pienelle yritykselle, sillä järjestelmä mahdollistaa kasvun. Monet verkkokaupat mahdollistavat euromääräisen kasvun verkossa, mutta Oscarilta löytyy myös keskenään keskustelevat järjestelmät ja integraatiot, kun työntekijöiden ja toimipaikkojen määrä kasvaa tai startataan esimerkiksi omaa tuotantoa. Kasvun myötä ei siis tarvitse ottaa järjestelmiä muualta, sillä kaiken saa tarvittaessa Oscarilta.
 

Lisää kokemuksia Oscarista löytyy täältä