Oscarilta saat monikanavaisen ratkaisun, joka kattaa myös myymälän tarpeet

Oscar Kassa on saumattomasti integroitu verkkokauppaan sekä koko liiketoiminnan ja talouden ohjaukseen. Verkkokaupasta ostetut tai varatut tuotteet voidaan noutaa ja maksaa kassatoiminnon kautta asiakkaalle ja kassamyynti on suoraan yhteydessä varastosaldoihin sekä kirjanpitoon. Varastosaldot ja kirjanpitotapahtumat päivittyvät järjestelmään reaaliaikaisesti jokaisen ostotapahtuman yhteydessä.

Valmis kassatoiminto

Oscar eCommerce -ohjelmistossa on mukana valmis kassatoiminto, jolla tilauksia voi syöttää järjestelmään helposti ja nopeasti hallintaliittymästä. Näin varastosaldot pysyvät ajan tasalla, vaikka myyt tavaraa myös kaupan tiskiltä tai vaikkapa messutapahtumasta. Kassaa on mahdollista käyttää yhdessä viivakoodinlukijan kanssa. Kassatoimintoa voi käyttää myös puhelinmyynnin työkaluna tilausten vastaanottoon. Kassassa tilauksen voi kirjata joko olemassaolevalle asiakkaalle, uudelle asiakkaalle tai anonyymille asiakkaalle (myymälässä). Kassan kautta voi myydä myös sellaisia tuotteita tai palveluita, jotka eivät ole verkkokaupan valikoimassa. Kassatoiminnossa maksutapana voi olla käteinen, luottokortti tai lasku.

Järjestelmässä on myös toimintoon liittyvä kassaraportti, jonka avulla voi päivän päätteeksi tarkistaa, että kassassa on oikea määrä rahaa.

Oscar eCommerce tukee myös kuittitulostinta. Eli voit tulostaa laskut A4-paperin sijasta pienelle kuitille. Säästät näin paperia, luontoa ja tietysti myös rahaa. Kuittitulostimen pariksi saa hankittua elektronisen kassalippaan, jolloin kaikki myymälämyynnin tarpeet on täytetty täysin ilman erillistä kassajärjestelmää. 

Kassa tiivistettynä:

  • Oscar Kassa on yhteydessä yrityksesi taloushallintoon. Kirjanpito tapahtuu automaattisesti kassatapahtumien perusteella.
  • Voit muodostaa paperi- tai sähköpostilaskun ostotapahtuman yhteydessä tai edetä normaalin laskutusrutiinisi mukaisesti.
  • Asiakkaasi voi halutessaan maksaa osan tilauksesta käteisellä tai kortilla ja loput laskulla.
  • Jäljitettävissä tuotteissa kassamyynti tukee tarkkaa eräseurantaa tai sarjanumeroseurantaa.
  • Kassamyynnin varastomuutokset päivittyvät myös verkkokauppaan ja toisin päin
  • Kassapisteitä ja myymälöitä voi olla rajattomasti
  • Kuitit tulostuvat kuittitulostimella tai perinteisellä A4-tulostimella
  • Tuotteen haku onnistuu viiva- tai 2D-koodilla
  • Kassamyynti tukee kosketusnäyttöä, erillistä näppäimistöä ja hiirtä