Luurinetti.fi

Luurinetti.fi tarjoaa yli 17 500 tuotteen mobiilituotevalikoiman, kuten puhelimia, suojakuoria ja suojalaukkuja. Valikoimiimme kuuluu esimerkiksi Samsungin, Huawein, Honorin ja Motorolan puhelimet ja lisävarusteet. Nopea toimitus jopa seuraavaksi päiväksi. Tilaukset voi noutaa myös noutopisteestämme Tampereelta ilman toimituskuluja.

 

www.luu­ri­net­ti.fi

 

 

 

 

 

 

 

Raskauskeiju.fi

 

Raskauskeiju.fi on äitiyden-, odotusajan- ja lastentarvikkeiden erikoisliike netissä. Olemme suomalainen perheyritys ja toimituksemme tapahtuvat suomesta käsin. Luottamus ja palvelualttius ovat yrityksemme kulmakivet.

 

www.raskauskeiju.fi

 

 

 

Microdata.fi

 

Microdata Finland Oy on suomalainen tietoliikennetukkuri, jonka juuret ovat peräisin v. 1977 perustetusta Microdata Oy:stä. Microdatan tuotevalikoima kattaa kaikki tarjolla olevat tietoliikenne-, turvallisuus-, mobiili- ja tiedonsiirtotekniikat - kaikkiin käyttöympäristöihin. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi Microdata tarjoaa monipuoliset tukipalvelut maahantuomiin laitteisiinsa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

 

www.microdata.fi

Ota yhteyttä: myynti(at)microdata.fi

Vantaanmusiikki.fi

 

Olemme Vantaalla, Tikkurilassa sijaitseva musiikkiliike ja verkkokauppa.

Valikoimastamme löydät kaikenlaiset soittimet ja tarvikkeet kuten pianot, kitarat, rummut, mikrofonit, harmonikat, puhaltimet, karaokelaitteet, vahvistimet, DJ-laitteet, erikoisefektit kuten savukoneet, discovalot jne. Toimitamme tilaukset nopeasti ja vaivattomasti.

Saat kauttamme myös kaikenlaiset laulu- ja soitinnuotit sekä edullisen huolto ja säätöpalvelun kaikille soittimille ja vahvistimille.

”Miellyttävää, luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Saan esittää rauhassa tyhmiäkin kysymyksiä, joihin kärsivällisesti vastataan. Olen usein asioinut liikkeessä ja aina ollut tyytyväinen palveluun ja tuotteisiin."

 

www.vantaanmusiikki.fi

 

 

Spashop.fi

 

Spashop.fi on suomalainen kauneus- ja hyvinvointituotteiden verkkokauppa. Edustuksessamme on arvostettuja brändejä kokonaisvaltaiseen ihon-, käsien- ja jalkojenhoitoon sekä TENS-laitteet kivunlievitykseen, itsehoitotuotteita ja pesu- ja desinfiointiaineita. Palvelemme sekä kuluttaja- että ammattiasiakkaita laajan tuotevalikoiman ansiosta.

 

www.spashop.fi

 

 

ACstore.fi

 

Acstore.fi on urheiluvälineisiin ja -tekstiileihin sekä huoltotuotteisiin keskittynyt verkkokauppa, jonka erityisosaaminen ja sydän on salibandyssa, siihen liittyvissä välineissä, varusteissa ja asuissa. Verkkokaupan lisäksi AC Storella on kolme myymälää Helsingissä Arena Centerin liikuntahalleissa (Myllypuro, Hakaniemi ja Ruskeasuo).

Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa seuraavia tuotemerkkejä: Blindsave, Errea, Elite Sport, Exel, Fat Pipe, Oxdog, Precision, Reusch, Salming, Shock Absorber ja Sportdoc.

AC Storen palveluihin kuuluvat myös oma urheilutekstiilien painatukseen erikoistunut tekstiilipaino sekä erilaiset seura- ja fanituotteet.

 

www.acstore.fi

 

 

Levytukku.fi

 

Levytukku Oy on soittimien erikoisliike. Levytukulla on verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälä Helsingin keskustassa(Vuorikatu 4). Olemme myös yksi maan isoimmista ja vanhimmista soittimien maahantuojista. Levytukku on perheyritys ja perustettu 1932. Nykyistä toimintaa hoitaa kolmas sukupolvi.

 

Verkkokauppamme on keskittynyt kitaroihin, bassoihin, vahvistimiin, rumpusetteihin ja rytmisoittimiin. Rytmisoittimissa valikoima kattaa kaiken ammattilaisista lapsiin. Uusin aluevaltaus ovat joogassa, meditoinnissa ja terapioissa käytetyt äänimaljat, chimesit ja congit. Mainoslauseemme on ”Suomen nopein soitinkauppa” ja se perustuu poikkeuksellisen nopeisiin toimituksiimme.

 

www.levytukku.fi

 

 

 

Stuntman.fi

 

Stuntman on vuonna 1996 perustettu, miehille sekä naisille suunnattu kotimainen verkkokauppa. Stuntmanin laajaan valikoimaan kuuluu niin perus arkivaatteet kuin rock-, army-, pinup- ja vintagetyyliset vaatteet, sekä asusteet. Meiltä löydät myös eri bändien, sarjojen ja leffojen fanituotteita, sekä paljon auto ja moottoripyörä aiheisia vaatteita. Meiltä löytyy siis jokaiselle jotakin! Tervetuloa shoppailemaan kotimaiseen verkkokauppaa!

 

www.stuntman.fi

Fimeko.fi

Fimekossa on kaikki valokuvauksesta ja kuvankäsittelystä. Olitpa alan ammattilainen, harrastaja tai vastasitpa yrityksen tai laitoksen hankinnoista, laajasta valikoimastamme löytyy varmasti ratkaisu juuri sinulle.

Asioiminen Fimekossa on mukavaa ja mutkatonta, tapahtuipa se sitten myymälässä, verkkokaupassa, puhelimitse tai sähköpostitse.

Fimeko Oy:n yhteydessä toimivaa pikatukkua käyttävät useat eri yritykset ja valtion laitokset. Toimitukset tapahtuvat aina nopeasti ja täsmällisesti kaikkialle Suomeen. Keskittämällä valokuvaus- ja kuvankäsittelyhankinnat Fimekoon, yrityksenne voi keskittyä ydintoimintoihin.

Fimeko sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Hyödynnä yli 40 vuoden kokemuksemme valokuvauksesta ja voit keskittyä olennaisimpaan - loistavien kuvien ottoon.

Fimeko Oy on vuonna 1979 perustettu valokuvausalan myyntiä ja maahantuontia sekä tukkutoimintaa harjoittava yritys. Aikoinaan Töölöntorinkadun varrella sijainneesta monille tutuksi käyneestä pikku kaupasta on vuosien varrella kasvanut kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu valokuvausalan yritys. Valokuvausvälineiden lisäksi Fimeko Oy toimittaa kaikki viimeisimmät digitaalitekniikan ratkaisut tukipalveluineen. Fimeko Oy kehittää toimintaansa ja tuotevalikoimaansa jatkuvasti säilyttääkseen paikkansa alan huipulla. Vaikka ala menee vauhdilla eteenpäin, ovat tieto ja taito Fimekossa pysyvää.

Olet aina tervetullut ja muista - hyvä ammattitaitoinen palvelu on meille kunnia-asia.

 

www.fimeko.fi

 

 

 

Pikkujalat.fi

 

www.pikkujalat.fi on hyvän palvelun kotimainen lastenkenkäverkkokauppa. Valikoimissamme on runsaasti laadukkaita kenkiä useilta eurooppalaisilta merkeiltä. Panostamme mahtaviin nahkakenkiin, mutta myös sporttisia lenkkareita, kangaskenkiä ja kumisaappaita lapsille löytyy. 
Meillä on myös naisille kivaa joiltakin samoilta merkeiltä kuin lapsille, esim. Angulus ja TOMS. Koko perheelle on ihanan pehmeitä Havaianas kierrätyskumi flip flopeja ja MOSES slip on sandaaleja.

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme, toimitamme tilaukset nopeasti ja varmasti!

 

www.pikkujalat.fi