Jatkuva tuotekehitys pitää toiminnanohjauksen kehityksen kärjessä

Maailma ympärillämme muuttuu jatkuvasti. Myös toiminnanohjausratkaisujen on mukauduttava eteen avautuviin uusiin haasteisiin. Me Oscarilla keräämme aktiivisesti erilaista tietoa ja kehitysehdotuksia asiakkailtamme järjestelmiemme kehittämiseksi. Myös eri toimialojen kehitysvirtausten analysoinnilla on tärkeä rooli proaktiivisessa tuotekehitystoiminnassa.

Asiakkaamme saavat vuosittain käyttöönsä useita uusia ohjelmistoversioita, joissa on parannettu jo tuttuja toimintatapoja sekä tehty kokonaan uusia oivalluksia arkipäiväisen työn helpottamiseksi. Järjestelmän normaali kehitysversio palvelee valtaosaa asiakkaistamme hyvin heidän päivittäisessä käytössään, mutta toisinaan tarvitaan lisäksi asiakaskohtaista sovitustyötä. Teemmekin huomattavissa määrin myös tilaustöitä asiakkaillemme, jolloin ERP-järjestelmä saadaan taipumaan hyvin erikoisiinkin tarpeisiin.

Investoimme joka vuosi noin neljänneksen liikevaihdostamme ohjelmistoratkaisujen tuotekehitykseen, jotta ne eivät pysyisi vain ajanmukaisina, vaan kehityksen kärjessä. Asiakkaanamme pääset hyötymään tästä.

Ota yhteyttä