AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Yhteistyökumppani taloushallinnon palveluiden tuottamiseen

Oscar Talousosasto® on auktorisoitu taloushallintoliiton jäsen. Tarjoamme asiakasyritysten käyttöön parhaat toiminnanohjausjärjestelmät ja taloudenhallintapalvelut asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa – saman katon alta. 

Lähtökohtaisesti taloushallinto tilinpäätöksineen hoidetaan suoraan asiakkaan käyttämässä Oscar-tietojärjestelmässä. Halutessaan asiakas voi ulkoistaa meille koko talousosastonsa, jolloin huolehdimme tietojärjestelmien ja talousosastopalveluiden lisäksi myös taloustietojen tulkinnasta ja raportoinnista yritysjohdolle. Toisena ääripäänä voi olla esimerkiksi se, että sijaistamme yrityksen omaa reskontranhoitajaa tai palkanlaskijaa loma-aikana. 

Huolehdimme tällä hetkellä yli 150 asiakasyrityksemme taloudenhallinnasta. Useilla asiakkaillamme taloushallinnon kustannukset ovat tippuneet aiemmasta, ja vastaavasti tiedon saannin nopeus ja luotettavuus ovat kasvaneet Oscar Talousosasto® -palvelun avulla.

Asiakaskuntamme jatkuvasti kasvaessa Oscar Talousosasto® hakee reilun 30 henkilön tiimin vahvistukseksi

YHTEISTYÖKUMPPANIA TALOUSHALLINNON PALVELUIDEN TUOTTAMISEEN

 

Mitä etsimme?  
 
Ideana on, että Oscar Talousosasto® pystyy yhteistyökumppanin avulla palvelemaan asiakasyrityksiä entistä joustavammin työn kausiluontoisuudesta johtuen. Käytämme työssämme omia ohjelmistojamme ja kehitämme niitä, sekä toimintaamme ja palveluitamme aktiivisesti. Yhteistyökumppanimme saa työssään käytettäväkseen Oscarin omat järjestelmät, ja pääsee tarjoamaan monipuolisia taloushallinnon palveluita Oscarin asiakasyrityksille. Tarjoammekin mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä kasvavan ja kehittyvän yhtiön rinnalla. Yhteistyökumppaniksi etsimme esimerkiksi pientä tilitoimistoa, toiminimi- tai kevytyrittäjää. Maantieteellisellä sijainnilla ei ole väliä mutta koulutus tapahtuu Tampereella. Mikäli yhteistyökumppani omaa KLT-tutkinnon, on se ehdottomasti plussaa. 
 
 
Yhteistyökumppanin toivomme tarjoavan yhtä tai useampaa seuraavista taloushallinnon palveluista:  
 
  • Kirjanpito ja sen raportointi 
  • Tilinpäätökset
  • Viranomaisilmoitukset
  • Reskontranhoito 
  • Palkanlaskenta
 
Mikäli kiinnostuit, avaa rohkeasti keskustelu ja ota yhteyttä mahdollisimman pian: 
 
Päivi Soltin, Liiketoimintajohtaja, palvelutuotteet 

Mielellämme kuulisimme ainakin: 
  • Millaista osaamista tarjoaisit käyttöömme?
  • Kuinka paljon töitä pystyisit yhteistyökumppanina arviolta tekemään (esim. kk- tai vuositasolla)?
 
Tutustu meihin nettisivujemme ja some-kanaviemme kautta: 
 

 
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja sekä verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 850 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 130 IT:n ja talouden ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
04.02.2019

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Soltin
044 548 2206

Lähetä hakemus osoitteeseen:
paivi.soltin@oscar.fi

Hakuaika päättyy:
28.02.2019

Jaa työpaikka: