Paytrail-tilin käyttöönotto

Näiden ohjeiden avulla saat Paytrail-tilin toimimaan Oscar Prosperissa.

Paytrail-tilin käyttöönotto-ohjeet:

1. Avaa maksutapojen hallinta: Työkalut - Maksutavat.
  2. Klikkaa Paytrail-tili -maksutavan muokkauspainiketta (kynän kuva).
  3. Avautuvalla lomakkeella: Aseta "Näkyvissä" arvoksi "Kyllä".
  4. Asetukset-kentässä olevaan XML-koodiin syötä merchant_secret -tagien väliin Paytraililta saamasi kauppiaan salainen tunnus ja merchant_id -tagien väliin kauppiastunnus. Varmista samalla, että url-tagissa on oikea osoite: https://account.paytrail.com
  5. Paina "Tallenna".
  6. Siirry Toimitusparit -sivulle. Valitse minkä toimitustapojen kanssa haluat Paytrail-tilin toimivan. Paina sivun alareunassa olevaa "Tallenna" -painiketta.

Nyt Paytrail-tili on otettu käyttöön ja se on näkyvissä verkkokauppasi ostoskorissa. Käy testaamassa! Huomaathan vielä päivittää myös toimitusehdot asianmukaisella tavalla.