Svea Payments:n maksutavat

Svea Payments:n monipuolisille maksutavoille on tuki Oscar eCommerce -verkkokauppaohjelmistossa. Svea Payments Oy on Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja, jonka palvelukokonaisuus vastaa vaativankin verkkokaupan tarpeisiin. Kattavien maksutapojen ja markkinoiden monipuolisimpien tilitysmallien lisäksi Svea Paymentsin palveluihin kuuluvat työkalut, joiden avulla verkkokaupan palautuksia hallitaan kustannustehokkaasti ja verkkokauppaa sääteleviä lakeja noudattaen.

Maksutapavalikoimasta löytyvät kaikkien suomalaisten verkkopankkien maksupainikkeet, korttimaksut, mobiilimaksutavat Pivo, Siirto, MobilePay ja Masterpass, PayPal sekä lasku ja erämaksu – kaikki saman katon alta. Svea Paymentsin vahvuudet liittyvät erityisesti palautustenhallinnan prosessien ja tilitysten sekä raportoinnin optimoimiseen, sen lisäksi että kaikki maksutavat ja lisäarvopalvelut saa käyttöön helposti yhdellä sopimuksella samalta toimijalta. Svea Paymentsin maksutavat integroidaan Oscar eCommerceen siten, että maksutavan valintasivun ohitus on aina käytössä, eli maksutavat näkyvät suoraan Oscar eCommercen ostoskorissa.

Svea Payments: "Svea Payments on maksamisen edelläkävijä tarjoten maksamisen palveluita yrityksille ja niiden asiakkaille, sekä verkossa että kivijalassa. Tekemistämme kuvastaa periksi antamaton tahto ratkaista toimialalla myös sellaiset haasteet, jotka ovat monelta kilpailijalta jääneet ratkaisematta. Mottona on, että vain paras kelpaa.

Tavoitteet saavutamme henkilöstön määrätietoisen ja osaavan tekemisen avulla. Olemme kokeneita kaupan alan, sähköisen liiketoiminnan, pankkialan ja tietotekniikan asiantuntijoita. Toiminnassamme yhdistyvät pankkialan turvallisuus ja palvelualan asiakaslähtöisyys. Palvelumme laadun takaa ammattitaidolla valittu teknologia ja huolella koottu kumppaniverkosto.”

Lisätietoja Svea Payments:n palveluista

Svea Paymentsin myynnistä:
(09) 4241 7055
myynti.payments@svea.fi