SEQR-mobiilimaksut

Oscar Prosper -verkkokauppaohjelmisto tukee SEQR mobiilimaksuja sekä ostoskorin, että kassan kautta tapahtuvassa myynnissä. SEQR on sovellus, joka on saatavilla kaikkiin älypuhelimiin. SEQR:in avulla maksaminen on mullistavan helppoa ja nopeaa. SEQR on Ruotsin ja Euroopan käytetyin matkapuhelinlompakko myymälöissä ja verkkokaupoissa. SEQR:n avulla kuka tahansa voi maksaa älypuhelimella kaupoissa, ravintoloissa, parkkihalleissa ja verkkokaupoissa, siirtää rahaa veloituksetta, osallistua kanta-asiakasohjelmiin, tallentaa kuitit digitaalisesti sekä vastaanottaa tarjouksia ja kampanjoita suoraan yhden matkapuhelinsovelluksen kautta. Käyttäjä skannaa kassalla SEQR-sovelluksella QR-koodin tai napauttaa NFC-tarraa ja hyväksyy ostoksen antamalla PIN-koodin. SEQR-maksuratkaisu toimii nopeasti, sujuvasti ja turvallisesti. Sen avulla kauppiaat voivat säästää merkittävästi tavanomaisten maksukorttiyhtiöiden veloittamiin maksuihin verrattuna.

Mikä SEQR?

Jos SEQR on sinulle entuudestaan tuntematon maksutapa, niin kannattaa katsoa ensin lyhyt esittelyvideo SEQR-maksutavasta, joka avaa nopeasti, että mistä on kyse:

SEQR:n ainutkertaisen tilitapahtuma-alustan kehitti Seamless, yksi maailman suurimmista matkapuhelinten maksujärjestelmien toimittajista. Vuonna 2001 perustettu ja 30 maassa toimiva Seamless käsittelee vuosittain yli 3,1 miljardia tilitapahtumaa 525 000 aktiivisen myyntipisteen kautta. 5 200 kauppiasta on valinnut SEQR:n. Näitä ovat muun muassa Ruotsin suurimmat ruokakauppaketjut, pikaruokaketjut ja maanlaajuiset myymäläketjut, kuten McDonald's, Hemköp ja Ur&Penn. SEQR on nykyisin käytössä Suomessa, Ruotsissa, Romaniassa, Belgiassa, Portugalissa, Alankomaissa, Saksassa, USA, UK, Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vuonna 2013 SEQR voitti Mobile Money Global Award -palkinnon parhaasta matkapuhelinveloitusratkaisun käyttöönotosta (Best Mobile Money Deployment) Euroopassa. Seamless on Nasdaq OMX Stockholm -pörssissä lyhenteellä SEAM.

Lisätietoja

Voit kysyä lisätietoja palvelusta ja tilata palvelun käyttöösi osoitteesta: retail.finland@seqr.com