Mash lasku ja osamaksu

Mashin tarjoamat lasku- ja osamaksutavat ovat tuettuina Oscar eCommerce -verkkokauppaohjelmistossa. Mash on kauppiaalle maksuton maksutapa. Silti sen todellinen vuosikorko pärjää todella hyvin vertailussa kilpailijoihinsa. Euroloan osamaksu on integroitu myös osaksi Oscar eCommercen kassajärjestelmää, joten voit tehdä osamaksu-myyntiä kätevästi myös myymälässäsi.

Mash-laskulla tai -osamaksulla asiakkaasi maksaa ostoksensa vaivattomasti ja turvallisesti. Maksutavat ovat selkeitä käyttää ja ostokokemus on kuluttajalle mukavan kitkaton. Asiakkaan on siten helpompi viedä ostoksensa loppuun asti, ja kesken jääneiden kauppojen määrä vähenee.

Mash-maksutapojen hyödyt kauppiaalle:

1. Kasvata myyntiäsi
Lasku ja osamaksu ovat kauppaa lisääviä maksutapoja niin verkkokaupassa kuin myymälässä. Helpon ja mukavan ostoskokemuksen ansiosta kaupat eivät jää kesken ja asiakkaasi ovat tyytyväisiä palveluusi. Kätevät maksutapavaihtoehdot madaltavat myös uusien asiakkaiden kynnystä ryhtyä ostosten tekoon. 

2. Tyytyväiset asiakkaat
Joustavat maksuvaihtoehdot lisäävät asiakastyytyväisyyttä. Asiakas voi myöhemmin muuttaa laskun osamaksuksi (3 kk, 6 kk, 12 kk tai 24 kk). Vaihto onnistuu näppärästi ja vaivatta. Asiakastyytyväisyyttä parantaa myös edullinen vuosikorko. Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 26,44 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2 265,75 € (sis. kaikki kulut).

3. Riskitön ja maksuton valinta
Maksutapa on verkkokauppiaalle maksuton ja riskitön ja helppo. Mash kantaa rahoitusriskin kokonaan.

Lue lisää palvelusta Mashin kotisivuilta:

https://www.mash.com/fi


Kysy lisätietoja ja tilaa Mashin palvelut verkkokauppaasi

Mashin myynnin yhteystiedot:

Julius Hemminki
040 572 9728
julius.hemminki@mash.com

 

Mash materiaalit

Mashin kauppiaan materiaalipankista löydät Mash bannerit, esitteet, logot ja myyntitekstit, joita voit hyödyntää verkkokaupassasi.