Maksuturvan maksutavat

Maksuturvan monipuolisille maksutavoille on tuki Oscar eCommerce -verkkokauppaohjelmistossa. Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja, jonka palvelukokonaisuus vastaa vaativankin verkkokaupan tarpeisiin. Kattavien maksu- ja tilitystapojen lisäksi Maksuturvan palveluihin kuuluvat palkitut työkalut, joiden avulla verkkokaupan palautuksia hallitaan kustannustehokkaasti ja verkkokauppaa sääteleviä lakeja noudattaen. Maksutapavalikoimasta löytyvät kaikkien suomalaisten verkkopankkien maksupainikkeet, korttimaksut, PayPal sekä useita erilaisia lasku ja osamaksutuotteita. Maksuturvan vahvuudet liittyvät erityisesti palautustenhallinnan prosessien ja tilitysten sekä raportoinnin optimoimiseen. Maksuturvan maksutavat integroidaan Oscar eCommerceen siten, että maksutavan valintasivun ohitus on aina käytössä, eli maksutavat näkyvät suoraan Oscar eCommercen ostoskorissa.

Maksuturva: "Nuorekas ja energinen tiimimme koostuu kokeneista sähköisen liiketoiminnan, pankkialan ja tietotekniikan asiantuntijoista. Toiminnassamme korostuvat ja niitä ohjaavat arvomme erinomainen asiakaskokemus, edelläkävijyys ja tehokkuus, sekä kunnioitus. Visiomme mukaisesti haluamme olla Pohjois-Euroopan johtava älykkääseen maksamiseen keskittynyt maksulaitos. Tarjoamme monikanavaisia ratkaisuja, jotka tehostavat yritysten liiketoimintaa tuoden asiakkaillemme merkittäviä kustannussäästöjä ja innovaatiomahdollisuuksia. Haluamme olla keskeinen toimija maksamisen digitalisaatiossa.

Missiomme on toimia kaupankäynnin arvonmuodostuksen keskiössä maksujen ja tiedon välittäjänä, pankkien, järjestelmätoimittajien, rahoitusyhtiöiden, korttiyhtiöiden, logistiikkatoimijoiden sekä sähköisen taloushallinnon palveluyhtiöiden välillä."

Lisätietoja Maksuturvan palveluista

Maksuturvan myynnistä:
(09) 4241 7055
myynti@maksuturva.fi