Jousto lasku ja osamaksu

Jouston (entinen Joustoraha) verkkomaksutavat Jousto Laskulla ja Jousto Osamaksulla ovat tuettuna Oscar eCommercessa.

Jousto Laskulla ja Jousto Osamaksulla on riskitön ja vaivaton tapa kasvattaa myyntiä:

  • Jousto on kauppiaalle täysin maksuton palvelu, vailla kuukausimaksuja tai muitakaan kuluja.
  • Jousto kantaa puolestasi mahdollisen luottotappioriskin ja saat täysimääräisen tilityksen heti, osamaksuerien määrästä riippumatta. 
  • Kauppiastilitykset maksetaan kerran viikossa tai tihennetysti sopimuksen mukaan.
  • Pankkitunnistautuminen karsii petosriskiä, joten voit postittaa tilauksen kuluttajan haluamaan osoitteeseen tai käyttää suosittua SmartPOSTia. 
  • Joustoa voidaan käyttää myös aineettomien palveluiden maksamiseen.
  • Jousto lähettää puolestasi Jousto Laskun kuluttaja-asiakkaalle, kirjeitse tai sähköisesti

Katso lisätietoja ja käy testaamassa Joustoa osoitteessa www.jousto.com.

Jousto on kehittänyt maksutapaa entistäkin kauppias- ja kuluttajaystävällisemmäksi vastaamalla kauppiailta saatuun palautteeseen ja nostamalla Jousto Osamaksulla enimmäismäärän 2000 euroon
Kuluttajalle Jouston uudistus tarkoittaa hakuprosessin kysymysten helpottamista ja automaattisia toimintoja nopeuttamaan maksatusta.
Jouston maksutapahtuman prosessi, www-sivut sekä Jouston uutiskirjeet ovat skaalautuvia ja toimivat optimoidusti eri päätelaitteilla (mobiili, tabletit ja tietokoneet).

Jousto on osa DFC Nordic Oyj:tä:

Jousto on DFC Nordic Oyj konsernin tuottama maksutapaa, joka on käytössä yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Asiakkaasi saa Jousto Laskulla 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 €) ja Osamaksulla 1-12kk maksuaikaa (kk-korko 2,42 % ja laskutusmaksu 4,90 €). DFC Nordic Oyj -konserni on osa USA:ssa pörssilistattua Dollar Financial Groupia, jolla on n. 5 000 työntekijää 1 236 toimipisteessä. Kaikki Suomen palvelut, kuten Jousto, on kehitetty Suomessa ja Suomesta käsin Jousto myös palvelee asiakkaitansa henkilökohtaisesti. 
 

Lataa tästä Jouston esite - mitä etuja Jousto tuo verkkokauppiaalle