Referenssit

Pulju.net

http://www.pulju.net

Pulju.net on jo kulttimaineen saavuttanut suomalainen verkkokauppa, jonka mielenkiintoiset tuotteet ja taitavasti sanaillut tuotekuvaukset ovat viihdyttäneet asiakkaita jo vuodesta 2002. Puljua selaillessa vierähtää aikaa äkkiä suunniteltua enemmän, etkä osannut arvatakaan mitä tuotetta ilman et enää Puljussa käynnin jälkeen voi tulla toimeen. Loistava paikka lahjalöydöille, kavereiden viihdyttämiseen, tuparikutsuille, työpaikan piristykseksi, jne.

“Jo hyväksi havaittu ProsperCart valittiin Pulju.net verkkokaupan uudeksi alustaksi toisen verkkokauppaprojektin tuomien hyvien kokemusten johdosta. Looginen, nopea ja helppokäyttöinen hallinta helpottavat verkkokauppiaan arkea. Olemme käyneet tarjolla olevat verkkokaupparatkaisut aina alkuajan virityksistä keskinkertaisiin, vähän parempiin ja taas parempiin - ja nyt viimenään voimme sanoa, että tässä on kaikki mitä vakavasti hommansa ottava verkkokauppias softaltaan kaipaa.” 2002 – 2014 Pulju.net  

Roope Peltola
Pulju.net


Aminopörssi

http://www.aminoporssi.fi/
Aminopörssi on erikoistunut laadukkaiden urheiluravinteiden ja -varusteiden sekä superruokien ja luontaistuotteiden myyntiin.

Haastattelimme Anton Kiuttua, Aminopörssin, Luontaispörssin ja Festime –verkkokauppojen omistajaa. Kaikki Antonin kaupat pyörivät ProsperCartin® päällä, joten hänellä on vankka kokemus yrityksestämme ja verkkokauppaohjelmistostamme. Antonin yrityskokonaisuuteen kuuluu myös kivijalkamyymälä, joka käyttää ProsperCartin kassajärjestelmää. Lue lisää Antonin haastattelusta uutisistamme.

Anton Kiuttu
Aminopörssi


Savotta store

http://www.savottastore.fi

Savotta Outlet –myymälä avattiin vuonna 2011 ja verkkokauppa pian sen jälkeen. 2016 Savotta Store verkkokauppa julkaistiin ProsperCart -alustalle, jolloin verkkokaupan ja myymälän myynti onnistuu helposti samalla ohjelmistolla. Myymälän ja verkkokaupan valikoimaan kuuluu ulkoilu-, retkeily-, metsästysvaatteita sekä metsästys- että kalastustarvikkeitä.


Kuntokauppa.fi

http://www.kuntokauppa.fi/

Kuntokauppa.fi on nettikauppaan keskittynyt kodin kuntoiluvälineitä ja -tarvikkeita sekä lisäravinteita myyvä liike, jolla on myös noutomyymälä Tampereella. Toiminnassa panostetaan erityisesti hyvään palveluun, helppoon asiointiin ja nopeaan toimitukseen. Pyrkimyksenä on kehittyä alati ja tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

”Uuden verkkokauppa-alustan valinnassa ProsperCart® osoittautui vahvimmaksi vaihtoehdoksi edistyksellisenä ohjelmistona sekä asiakaskäyttäjän että kauppiaan näkökulmasta. Uuden alustan myötä verkkokaupassamme tavoitellaan entistä selkeämpää, asiakaslähtöisempää, virtaviivaisempaa ja turvallisempaa käyttäjäkokemusta. Kauppiaan näkökulmasta vaihdos luo edellytyksiä parantaa verkkokaupan hallittavuutta, raportointia ja kanssakäymistä asiakkaan kanssa. Myös hyväksi koettu aikaisempi yhteistyö, paikallisuus ja Web Monkey Oy:n voimakas sitoutuminen ohjelmiston kehitykseen tulevaisuudessa ovat olleet merkittäviä valintatekijöitä.”

Matias Kukkonen
Kuntokauppa.fi


Mökkimies.com

http://www.mokkimies.com

Mökkimies.com on eräilijän ja mökkeilijän erikoisliike. Valikoima on laaja, sisältäen tuotteita kalastustarvikkeista ruokailuvälineisiin ja saunavarusteista vaatteisiin. Monipuolinen tavaratalo niin aktiiviselle luonnossa liikkujalle kuin myös luonnonrauhaa ja mukavuuksia arvostavalle nautiskelijalle. Mökkimiehen graafinen ilme on ProsperCartilla tuotettu.

Mökkimies.com verkkokaupasta kattavasti kamaa mökkeilyyn, kalastukseen, kaseikkoon ja ennenkaikkea äijäilyyn! Olemme pyörittäneet verkkokauppaa Suomessa kohta 11 vuotta Pulju.net nimeä kantavalla erikoistavaroihin ja lahjaideoihin keskittyvällä kaupalla. Valitsimme uuteen Mökkimies.com projektiimme ProsperCart ohjelmiston koska se vaikutti täyttävän kaikki ne puutteet ja hienosäädöt jotka nykyisestä alustastamme vielä uupuivat. Muutenkin, oli aika päivittää softat nykypäivän standardeja vastaaviksi. Kaupan hallinnointi on tehokasta ja vakiona tulevat työkalut täyttävät melkeinpä kaikki toiveet mitä verkkokauppias voi valmiilta ohjelmalta toivoa. Olemme tuottaneet molempiin kauppoihimme paljon kustomoituja räätälöintejä ProsperCart Oy:llä ja ajatus on jatkaa samaa rataa myös tulevaisuudessa. On hyvä, että sekä räätälöinnit että erikoistoiminnot saadaan tilattua samalta yritykseltä joka vastaa myös verkkokauppa-alustasta ja päivityksistä. Myös pitkä asiakassuhde aikaisemmilta vuosilta ProsperCart Oy:n kanssa ja heidän vuosien kokemuksensa verkkokaupasta ja toimintojen suunittelusta puolsi päätöstä heidän uuteen softaan.

Roope Peltola
Mökkimies.com


If Turvakauppa

https://turvakauppa.if.fi/

If Turvakaupan valikoima sisältää kaiken tarpeellisen liittyen turvallisuuteen. Heidän valikoimistaan löydät tarvikkeet ja varusteet niin henkilö-, palo- ja lapsiturvallisuuteen kuin myös ratkaisut kodin vahingontorjuntaan, lukitukseen jne.

”ProsperCart on ollut monessa mielessä paras vaihtoehto verkkokauppapohjaksi. Pohjaksi haluttiin mahdollisimman selkeäkäyttöinen, mutta kuitenkin monipuolinen ohjelmisto. Saimme olla kehitystyössä hyvin mukana alusta asti, ja lopputulos oli onnistunut. Tärkeimpiä ominaisuuksia meille oli helppokäyttöisyys sekä asiakkaalle että kauppiaalle, sujuvat ja monipuoliset toiminnot sekä valmiin kaupan etukäteen määritetty graafinen ulkonäkö. Ruotsinkielinen vaihtoehto kaupassa oli myös oleellinen vaatimus. Kehitysideoitamme ja -toiveitamme on otettu hienosti vastaan, ja niitä toteutetaan tarpeen mukaan. ProsperCartissa kauppias itse voi tehdä suurimman osan muutoksista ja lisäyksistä juuri silloin kun haluaa. Tämä tehostaa kaupan kehitystä ja auttaa pysymään mukana yhä kasvavassa verkkokauppatrendissä.”

Anu Lehto
If Turvakauppa


Cycli

http://www.cycli.fi

Polkupyöräilijän erikoiskauppa. ProsperCartilla hoituu Cyclin huolto, myymälämyynti, sekä verkkokauppa. ProsperCartista on moneksi.


Bebag

http://www.bebag.fi

Be Bag on myynyt laukkuja jo yli 25 vuoden ajan. Nyt Bebag laajensi ensimmäistä kertaa verkkokauppaan ja kerralla upeasti! Hieno responsiivinen kauppa palvelee ylivoimaisella kokemuksella asiakkaita ympäri Suomen, niin mobiilisti kuin kotona.

BeBag on kotimainen perheomisteinen laukkuliike, joka on toiminut Porissa jo 25 vuoden ajan. Vuonna 2014 vietimme myymälän 25-vuotisjuhlia ja halusimme avata sen kunniaksi verkkokaupan. Valitsimme Prospercartin verkkokauppatoimittajaksemme, koska Prospercart pystyi täyttämään kaikki ennalta määrittelemämme laatuvaatimukset. Meille oli tärkeää, että pystyimme yhdistämään myymälän ja verkkokaupan varastot sekä myymälän kassan ja verkkokaupan hallinnoinnin yhteen ja samaan järjestelmään. Tärkeää oli myös, että järjestelmä on helppokäyttöinen. Halusimme verkkokaupan sivujen olevan ulkoasultaan ja toiminnoiltaan nykyaikaiset ja sivujen toimivan moitteettomasti kaikilla päätelaitteilla. Prospercart pystyi tarjoamaan nämä kaikki ominaisuudet ja siksi olemme olleet valintaamme tyytyväisiä.

Miia Suni-Manninen
Bebag


IlonPolku

http://www.ilonpolku.fi

Jo vuosia verkkoauppaa pitänyt kristillinen kauppa IlonPolku tuli pisteeseen, missä kaupan uudistaminen oli ajankohtaista. Laajan tuotevalikoimansa myyntiä tukemaan IlonPolku valitsi ProsperCartin mm. hakukonenäkyvyyden parantumisen, helpon käytettävyyden, konversiotehokkuuden ja monipuolisten työkalujen vuoksi. Ilonpolussa käytettiin responsiivistsa Crimson Lite -ulkoasupohjaa. Selkeä ja toimiva - myös mobiiliselaimilla käytettäessä. 

“Valitsimme ProsperCartin, koska halusimme löytää itsellemme nimenomaan yhteistyökumppanin, joka pystyy tarjoamaan erinomaisen verkkokauppapohjan ylläpitoineen ja pitämään meidät jatkossakin kehityksen kärjessä. Onnistuneen valinnan myötä meillä itsellämme on nyt edessämme hyvät mahdollisuudet keskittyä ydintoimintamme kehittämiseen ja sitä kautta myös tuottavuuden ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Menestykseen tarvitaan aina eri osa-alueiden huippuosaajat ja uskomme saaneemme kumppaniksemme yhden heistä.”

Tuomo Kokko
IlonPolku


Landen

http://www.landen.fi/rauta/
Rauta-, maatalous-, pienkone- ja puutarhamyymälä.

"Vaihdoimme verkkokauppa-alustamme ProsperCart ohjelmistoon, koska halusimme verkkokaupan kasvavaan kysyntään meille ominaisuuksiltaan paremman ja toimivamman ratkaisun. Vaihto oli helppoa, koska Web Monkeyn asiakaspalvelu toimii nopeasti ja vaihdoksessa ilmentyneet pienet ongelmat ratkaistiin saman päivän aikana. Ensimmäinen tilaus tuli samana päivänä, kun asennus oli tehty ja hakukoneen kautta alkoi tulla asiakkaita nopeasti. ProsperCart verkkokauppaohjelma itsessään on helppokäyttöinen ja erittäin monipuolinen sekä kotimainen. Kuvien automaattiskaalaus helpottaa erittäin paljon tuotteiden lisäämistä. Liittyvät tuotteet ja niihin saatavat pikkukuvat lisäävät myyntiä ja toimivat sivulla myös "mainoksina". Ostoskorin tuotekuvat selkeyttävät ja helpottavat asiakkaiden asioimista. Maksutapoja on saatavilla monipuolisesti."

Marko Landen, Landen.fi/rauta
Landen


Velobia

http://www.velobia.fi

Polkupyöräräätäli ja pyöräilyn erikoiskauuppa Velobia käyttää ProsperCartia verkko- ja myymälämyyntiin sekä huollossa. Responsiivinen verkkokauppa vastaa Velobian imagoon ja asiakaskunnan tarpeisiin täydellisesti. ProsperCartin avulla myös Velobian työprosessit yksinkertaistuivat huomattavasti. Myös huoltotarjoukset, huoltoprojektien seuranta ja laskutus onnistuvat nyt helposti.

Ohjelmiston vaihto tuli meille nopeasti ajankohtaiseksi. Halusimme integroidun järjestelmän, joka tulee kivijalkakauppaamme ja huoltoa, mutta toimii myös verkkokauppana. ProsperCart oli hinta/laatusuhteeltaan pienelle yritykselle kohtuullinen ja sisältää monia ominaisuuksia, joita ei kalliimmissakaan ratkaisuissa ole. Erityisesti soveltuvuus mobiilikäyttöön ja tietojen syöttäminen vain kerran oli vaikuttava tekijä. Käytämme paljon ProsperCartia kassajärjestelmänä ja siinäkin käytössä ohjelma on osoittautunut yksinkertaiseksi käyttää.

Sakari Sainio
Velobia


Aaltostore

http://www.aaltostore.fi

Aalto Store on syntynyt rakkaudesta mukavaan ja laadukkaaseen vapaa-ajan viettoon - niin pohjoisen lumisilla rinteillä kuin Saimaan aalloilla.

Hyvä vapaa-aika syntyy monista tekijöistä – yksi niistä on mukava, tilanteeseen sopiva, rento ja yksilöllinen pukeutuminen.

Avasimme Aalto Store verkkokaupan maaliskuussa 2013. Kymmenen vuoden kokemus matkailualan verkkokaupan parissa on tuonut näkemystä verkkokauppamaailmaan, joten työkalujen valinta oman yrityksen tarpeisiin tehtiin huolellisen ja systemaattisen vertailun perusteella. Listasimme liiketoimintamme kannalta tarpeelliset ominaisuudet ja priorisoimme ominaisuuksien merkityksen toiminnallemme. Parhaiten vaatimuksiimme vastasi Prospercartin monipuolinen ja selkeä verkkokauppaohjelmisto. PopUp -myymälöistä ja verkkokaupasta koostuvan konseptimme kannalta on tärkeää, että voimme hoitaa samalla ohjelmistolla kätevästi sekä varastonhallinnan, verkkokaupan että myymälöiden kassatoiminnot. Päivittäisessä käytössä ovat myös Prospercartin monipuoliset raportointityökalut, jotka tukevat aloittavaa yrittäjää tuotevalikoiman rakentamisessa ja tulosten seurannassa. Tuotetohtori -toiminto on helpottanut tuotetietojen hallintaa – ja pelastanut varmasti monelta virheeltä. Kampanja- ja myynninedistämistyökaluilla on helppo luoda asiakkaita aktivoivia markkinointikampanjoita. Odotamme innolla, että pääsemme kehittämään ja kasvattamaan kauppaamme uusille markkina-alueille yhteistyössä Prospercartin kanssa.

Marja Tiainen
Aaltostore


Ullanunelma.fi

http://www.ullanunelma.fi/

Ullanunelma.fi on leivonnan erikoiskauppa, jonka runsaassa valikoimassa on leivontavälineitä muoteista pienkoneisiin. Sivustolla on myös kattava reseptivalikoima erilaisia leivoksia ja ruokia. Ullalla on myös oma TV-sarja LIV TV:llä.

Perustin verkkokauppani vuonna 2007 ja yrityksen kasvun myötä entinen verkkokauppaohjelmisto ei enää riittänyt meille. Prospercart osoittautui ylivoimaiseksi muihin verkkokauppaohjelmiin verrattuna ja olemme olleet oikein tyytyväisiä Prospercartin monipuoliseen ohjelmaan. Työmme on helpottunut ja nopeutunut hallinnan puolella, ohjelmisto on myös hyvin asiakasystävällinen. Prospercartin ohjelmisto on nykyaikainen, johon olemme saaneet räätälöityä monia toimintoja, mm. reseptisivuston ja siihen liittyvät tuotteet jotka helpottavat asiakkaan ostopäätöstä.

Ulla Svensk
Ullanunelma.fi