Kassajärjestelmä

Monipuolinen kassatoiminto

Oscar eCommerce -ohjelmistossa on mukana valmis kassatoiminto, jolla tilauksia voi syöttää järjestelmään helposti ja nopeasti hallintaliittymästä. Näin varastosaldot pysyvät ajan tasalla, vaikka myyt tavaraa myös kaupan tiskiltä tai vaikkapa messutapahtumasta. Kassaa on mahdollista käyttää yhdessä viivakoodinlukijan kanssa. Kassatoimintoa voi käyttää myös puhelinmyynnin työkaluna tilausten vastaanottoon. Kassassa tilauksen voi kirjata joko olemassaolevalle asiakkaalle, uudelle asiakkaalle tai anonyymille asiakkaalle (myymälässä). Kassan kautta voi myydä myös sellaisia tuotteita tai palveluita, jotka eivät ole verkkokaupan valikoimassa. Kassatoiminnossa maksutapana voi olla käteinen, luottokortti tai lasku.

Järjestelmässä on myös toimintoon liittyvä kassaraportti, jonka avulla voi päivän päätteeksi tarkistaa, että kassassa on oikea määrä rahaa.

Oscar eCommerce tukee myös kuittitulostinta. Eli voit tulostaa laskut A4-paperin sijasta pienelle kuitille. Säästät näin paperia, luontoa ja tietysti myös rahaa. Kuittitulostimen pariksi saa hankittua elektronisen kassalippaan, jolloin kaikki myymälämyynnin tarpeet on täytetty täysin ilman erillistä kassajärjestelmää. 

Katso esittelyvideo kassajärjestelmän toiminnasta:

Osamaksulla maksaminen myymälässä?

Jos myyt kalliita tuotteita, voi osamaksun tarjoaminen maksutapana kasvattaa tuntuvastikin myyntiä. SveaWebPayn, Euroloanin ja Jouston osamaksuratkaisut on integroitu osaksi Oscar eCommerce kassajärjestelmään. Eli jos teet Svean, Euroloanin tai Jouston kanssa siitä sopimuksen, voit myydä osamaksulla kätevästi myös myymälässä! Rajapinta tarkistaa asiakkaan luottotiedot kassalla reaaliajassa, ja myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit tehdä kaupat. Maksutapakumppani tilittää rahat nopeasti yrityksellesi ja hoitaa osamaksulaskutuksen asiakkaalta. Kätevää! Ja kauppa käy entistä enemmän!