Hakukoneystävällinen

Hakukone tuo kävijöitä

Hyvin merkittävä osa verkkokaupan kävijöistä tulee hakukoneiden kautta. Oscar eCommerce on optimoitu nykyaikaisten periaatteiden mukaisesti siten, että hakukoneet löytävät tuotteesi paremmin ja sijoittavat ne entistä korkeammalle hakutuloksissa. Se tietää lisää kävijöitä verkkokauppaan ja lisäkävijät puolestaan tuovat lisää myyntiä.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Sitä, että Oscar eCommercessa on mm. hakukoneystävälliset URL-osoitteet ja asianmukaiset title-, alt- ja meta –tiedot. Opiskele enemmän asiasta Hakukoneoptimoinnin pikaoppaasta.

Oscar eCommercessa on myös SEO-työkalu sivujen title-otsikoiden optimointiin. Prosper tukee myös Google Sitemap -sivustokarttaa.

Oscar eCommerce sisältää URL-uudelleenohjausten hallintaliittymän. Jos vaihdat jostain toisesta verkkokauppaohjelmistosta Prosperiin, voimme tuotetuonnin yhteydessä tuoda myös vanhan verkkokauppasi tuotesivujen URL-osoitteet Prosperiin siten että asiakkaat, jotka tulevat sivuille vanhoilla osoitteilla, ohjautuvat automaattisesti oikeille tuotesivuille.