Sisällönhallintatyökalut

Oscar Prosper–ohjelmistossa kaikkea sisältöä voi hallita suoraan verkkokaupan hallintaliittymän kautta. Tuotetietojen, kategorioiden ja tuotemerkkien tietojen päivitys on suoraviivaista. Tuotekuvien ja muidenkin kuvien lisääminen on helppoa, koska järjestelmä skaalaa ne automaattisesti oikean kokoiseksi, jos ne ovat liian kookkaita.

Ohjelmistossa on myös sisäänrakennettu uutistenhallintajärjestelmä. Uutistekstiä voi myös muotoilla helppokäyttöisellä editorilla. Lihavoinnit ja linkit saa siis helposti lisättyä, eikä ohjelmointitaitoja tarvita.

Automaattisten sähköpostien viestipohjia voi itse muokata, samoin lasku- ja kuittipohjiin voi lisätä tarvittaessa tekstiä ja yrityksen logon.

Oscar Prosper –ohjelmistossa kaikkea sisältöä voi muokata monikielisesti. Eli jos myyt tuotteita myös ulkomaille, on tuotekuvaukset ja muukin verkkokaupan sisältö mahdollista lisätä niin monella kielellä kuin tarve vaatii.

Muita sisällönhallintatyökaluja Oscar Prosperissa: bannereiden hallinta, etusivun hallinta, artikkeleiden ja artikkelikategorioiden hallinta, tuotearvioiden ja sivuarvioiden hallinta, sekä äänestysten hallinta.