Helppokäyttöinen verkkokaupan hallintaliittymä

Osaatko käyttää sähköpostia tai Facebookia? Jos osaat, osaat käyttää myös Oscar Prosperia. Jos et osaa, koulutamme sinut alkuun. Se, että ohjelmistossa on paljon toimintoja, ei tarkoita sitä, että se olisi vaikeakäyttöinen. Oscar Prosper -verkkokauppaohjelmiston suunnittelussa ohjelmistosta on pyritty tekemään mahdollisimman helppokäyttöinen niin verkkokauppiaalle kuin erityisesti asiakkaalle. Julkisen puolen käyttöliittymä on selkeä ja yksinkertainen, tuotehaku toimiva ja ostoskoriprosessi on lyhyt ja helppokäyttöinen.

Myös hallintaliittymä on tehty nopeaksi ja käyttöliittymä on suunniteltu sellaiseksi, että käyttäjä joutuisi tekemään mahdollisimman vähän ylimääräisiä klikkauksia. Tuotteiden hallintaan ja tilausten hallintaan on erityisesti panostettu, koska niitä verkkokauppias joutuu arjessaan käyttämään eniten. Sovi kanssamme esittely, niin näytämme mielellämme, kuinka sujuvaa verkkokaupan arkisten asioiden hoitaminen voi olla! Lukuisien muiden verkkokauppaohjelmistojen käyttäjät ovat vaihtaneet Prosperiin osittain juuri sen helppokäyttöisyyden vuoksi, koska Oscar Prosper yksinkertaistaa, helpottaa ja nopeuttaa kauppiaan arkirutiineita niin paljon.

Oscar Prosperin mukana toimitetaan käyttöohjeet. Lisäksi ohjelmiston hallintaliittymässä on joka sivulla nähtävillä toimintokohtaiset ohjeet. Aina tarvittaessa myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Tilausten hallinta

Oscar Prosperissa tilausten käsittely on suoraviivaista, nopeaa ja intuitiivista. Prinetti-tarrat ja Matkahuollon pakettikortit saa tulostettua suoraan järjestelmästä napin painalluksella. Pakettikortit, kuitit, laskut ja lähetyslistat saa tulostettua joko yksittäisistä tilauksista suoraan tai massakäsittelytoimintojen avulla isommissa ryppäissä. Tämä säästää aikaa, jos tilauksia on paljon käsiteltävänä. Tilausten hallinnasta voi tarkistaa napin painalluksella myös lasku- ja ennakkomaksutilausten maksun tilan.

Katso esittelyvideo Oscar Prosperin tilausten hallintaliittymästä:

Tuotteiden hallinta - kategoriat

Tuotteiden hallinta on suunniteltu helpottamaan verkkokauppiaan arkea ja virtaviivaistamaan työnkulkua. Tuotteiden lisääminen, muokkaaminen ja hallinta on Oscar Prosperilla helppoa, vaikka toiminnot ovatkin monipuolisia. Ensimmäisessä osassa esitellään kategoriatoiminnot

Tuotteiden hallinta - massakäsittelytoiminnot

Toisessa osassa esitellään työtä helpottavat tuotteiden massakäsittelytoiminnot.

Tuotteiden hallinta - tuotetiedot ja optiot

Kolmannessa osassa käydään seikkaperäisesti läpi tuotteen perustaminen ja optiot.