Esittelyvideot

Oscar Prosper (ent. ProsperCart) on monipuolinen suomalainen verkkokauppasovellus. Katso ohjelmiston esittelyvideot, niin saat hyvän tuntuman ohjelmiston mahdollisuuksista verkkokauppaliiketoimintasi kehittämiseen. Videot kannattaa katsoa koko näytön kokoisena, niin saat paremmin selvää yksityiskohdista.

Pikakatsaus Oscar Prosperiin

Koko Oscar Prosper seitsemässä minuutissa. Oscar Prosper on suunniteltu vastaamaan verkkokauppiaan kaikkiin tarpeisiin. Siinä on verkkokaupan lisäksi varastonhallinta, kassajärjestelmä, ostotilausjärjestelmä, laajat myynninedistämisen- ja sisällönhallinnan työkalut, sekä kattavat raportit.

Oscar Prosper myynnin kasvattajana

Oscar Prosper tekee ostamisen helpoksi ja houkuttelee ostamaan lisää. Siinä on helppokäyttöinen yhden sivun ostoskori - joka helpottaa ostamista myös mobiililaitteilla. 

Tilausten hallinta

Oscar Prosper -verkkokauppaohjelmisto on suunniteltu helpottamaan verkkokauppiaan arkea. Tilausten hallinta on yksinkertaista ja nopeaa.

Kassatoiminnot

Oscar Prosper -verkkokauppaohjelmiston kassatoiminnot ratkaisevat verkkokauppiaan kassajärjestelmän tarpeen. Myymälässä tai messuilla, verkkokauppa toimii myös kassajärjestelmänä.

Tuotteiden hallinta

Oscar Prosper -verkkokauppaohjelmiston tuotteiden hallinta on suunniteltu helpottamaan verkkokauppiaan arkea ja virtaviivaistamaan työnkulkua. Tuotteiden lisääminen, muokkaaminen ja hallinta on Prosperilla helppoa, vaikka toiminnot ovatkin monipuolisia. Ensimmäisessä osassa esitellä kategoriatoiminnot.

Toisessa osassa esitellään työtä helpottavat massakäsittelytoiminnot.

Kolmannessa osassa käydään seikkaperäisesti läpi tuotteen perustaminen ja optiot.

Sisällön hallinta

Oscar Prosper verkkokauppaohjelmistossa on monipuoliset sisällönhallinnan toiminnot. Voit luoda vapaasti uusia sivuja, kirjoittaa blogeja, artikkeleja ja uutisia ja vieläpä hyödyntää Prosperin ristiinmyyntitoimintoja niiden kanssa.

Asiakkaiden hallinta

Asiakkaiden hallintaan liittyvät toiminnot Oscar Prosperissa: Asiakkaiden tiedot, ostohistoria, asiakasryhmät ja asetukset, sekä asiakkaiden tiedot ja tietojen vienti.

Verkkokaupan toimitusasetukset

Oscar Prosperissa voit asettaa toimituskulut tarvittaessa vaikka gramman tarkkuudella jokaisen toimitustavan kohdalle ja vieläpä maakohtaisesti.

Asiakaspalautukset ja palautusten hallinta

Palautusten hallinta, EU-direktiivin mukaiset muutokset palautuksiin: palautuslomakkeet asiakkaalle, maksuvelvollisuuden merkitseminen maksutapoihin, sekä palautuksen osittaisen takaisinmaksuarvon määrittäminen.

Verkkokaupan myynninedistäminen

Myynninedistämistoiminnot Oscar Prosperissa kohta kohdalta: kampanjat, uutiskirjeet, lahjakortit, kilpailut ja alennusportaat. 

Raportit liiketoiminnan tukena

Oscar Prosper –verkkokauppaohjelmistossa on monipuoliset raportit, joiden avulla myyntiä voi seurata, tehostaa ja varaston kiertonopeutta voi optimoida.

Ostotilaukset ja niiden hallinta

Oscar Prosperissa on myös sisäänrakennettu ostotilausjärjestelmä. Katso videolta kuinka helppoa ja tehokasta ostaminen voikaan olla.