AVOIMET TYÖPAIKAT / Tampere

Käyttäjälähtöinen kehittäjä

Kasvava ja voimakkaasti kehittyvä Oscar Software lisää asiakkaidensa myyntiä ja kannattavuutta edistyksellisillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja palveluilla. Parhaimmillaan asiakas voi hoitaa Oscar-liiketoiminta-alustan avulla yrityksen toiminnanohjauksen lisäksi kaikki reaali- ja rahaprosessiin liittyvät asiat. Oscar tarjoaa lisäksi tarvittavat liiketoimintaa tukevat palvelut, kuten taloudenhallinnan, IT-kehittämisen/-ylläpidon sekä HR- ja hallintopalvelut.

Yhtiön päätoimipaikka on Tampereella ja aluekonttorit Raisiossa ja Helsingissä. Yksityisesti omistetun yhtiömme palveluksemme on yli 100 ICT:n ja liiketoiminnan ammattilaista, ja ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä.

Haluatko olla luomassa uusia verkkoliiketoiminnan ja digitaalisten palveluiden malleja ja tuotteita? Oletko kiinnostunut asiakaslähtöisestä kehittämisestä, joka tehostaa asiakkaan liiketoimintaa ja tuottavuutta? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä muiden it-ammattilaisten kanssa? Jos vastasit kyllä, tule tuotekehitystiimiimme kehittämään itseäsi ja ohjelmistojamme.

Haemme Tampereen tuotekehitysyksikköömme sinua

VERKKOKAUPAN KEHITTÄJÄ

Olet prosessiorientoitunut ja käyttäjälähtöinen kehittäjä, joka haluaa toteuttaa tehokkaita ja toimivia verkkokauppa ohjelmistoja joilla on erinomainen käytettävyys, visuaalisuutta unohtamatta.

Odotamme sinulta soveltuvan alan koulutusta ja kokemusta web-pohjaisten järjestelmien kehittämisestä. Osaat suunnitella ja toteuttaa PHP + tietokanta pohjaisia ratkaisuja, joilla on käytettävyydeltään korkealaatuinen web-käyttöliittymiä HTML, CSS- ja JavaScript -tekniikoilla toteutettuna.

Itsenäinen työskentelyote ja vastuunkantaminen omasta tekemisestä ovat sinulla verissä. Meille joustavuus ja tilanneherkkyys tuovan lisäarvoa myös keskinäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme ikkunapaikan suomalaiseen PK-sektoriin ja mahdollisuuden tuottaa tulevaisuuden menestystarinoita. Työympäristömme on rento ja avoin teemme asioita yhdessä myös työajan ulkopuolella. Välitämme aidosti työntekijöistämme ja heidän kehittymisestään.


 

INFO:

Työpaikka ilmoitettu:
07.12.2017

Lisätietoja tehtävästä:

Lähetä hakemus osoitteeseen:

Hakuaika on päättynyt
17.01.2018

Jaa työpaikka: