Värimiehet laajensi Oscariaan

Oscar otettiin käyttöön Värimiesten Vaasan uudessa toimipisteessä

Seinäjokelainen maali- ja sisustusalan tukku- ja vähittäismyymälä Värimiehet otti Oscarin käyttöön myös Vaasan uudessa toimipisteessään, jota operoi Värimiehet Vaasa Oy. Värimiehet Oy on käyttänyt tukku- ja vähittäiskaupan Oscar Tisma –ratkaisua jo pari vuotta toimintansa ohjaamiseen.

Heille erityisen tärkeää oli kassatoiminnan sujuvuus, sillä iso osa liikevaihdosta syntyy myymälässä. Monessa heidän vertaamassaan järjestelmässä juuri kassamyynti oli heikko kohta. Oscar-ratkaisuunsa he ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Viime aikoina he ovat ottaneet käyttöönsä myös Oscar CRM –toiminnot asiakkuuksien hoitoa tehostaakseen.

Värimiehet on vuonna 1988 perustettu maali- ja sisustusalan tukku- ja vähittäismyymälä. Toiminnan ydin on laadukkaisiin tuotteisiin ja erinomaiseen palveluun panostaminen. Kattavasta valikoimasta löytyvät sopivat ratkaisut kaikkiin sisustus- ja maalaushaasteisiin.

Laaja valikoima tapetteja, laattoja, maaleja, listoja ja tarvikkeita sekä oma maahantuonti  mahdollistavat persoonallisimmatkin toteutukset. Suurin osa laajasta valikoimasta on saatavilla suoraan varastosta ilman odottelua ja pitkiä toimitusaikoja. Varastosta löytyvät kuluttajatuotteiden lisäksi myös metalli-, puu- ja betoniteollisuuden maalit ja pinnoitteet.

Myymälöissä on panostettu erityisesti valikoiman näyttävään ja monipuoliseen esillepanoon, mikä tekee eri vaihtoehtojen vertailusta ja mieluisien materiaalien löytämisestä vaivatonta.