Tilauskanta uuteen ennätykseen

Oscar Softwaren myynti onnistui yli odotusten

Yleisestä taantumasta huolimatta tamperelaisen Oscar Softwaren ratkaisumyynti onnistui erinomaisesti vuonna 2014. Liikevaihto kasvoi vuodesta 2013 noin 40 %, vaikka kilpailutilanne on yleisesti kiristynyt globaaleiden toimijoiden paineessa. Pienyritysten lisäksi useat merkittävät keskisuuret yritykset valitsivat Oscar Softwaren kumppanikseen kilpailukykynsä kehittämisessä.

- Markkinoilla on aina kilpailua, mutta erityisesti keskisuurten yritysten kokoluokassa kilpailu on kovaa, sillä kohdeyrityksiä on vain vajaa prosentti yritysten määrästä. Pitkäjänteinen kehitystyömme ja osaamisemme vahvistaminen kantavat nyt hedelmää, kiittelee toimitusjohtaja Simo Salminen.

Rajusti kasvanut myynti näkyy uuteen ennätykseen kohonneessa tilauskannassa. Positiivisesta tilanteesta johtuen henkilöstöä on palkattu lisää viime vuoden aikana kaikkiaan 15 henkeä. Tämä nosti henkilökunnan kokonaismäärän yli 50 henkeen. Rekrytoinnit ovat käynnissä parhaillaankin.

- Laaja tuote- ja palveluvalikoimamme on ehdoton etu ERP-markkinoilla. Samoin se, että tuotekehitys, asiakaspalvelu, käyttöönotot, myynti sekä taloudenhallintapalvelut löytyvät saman katon alta, toteaa Oscarin myyntijohtaja Jarno Lahtinen.

- Suomalaisessa pk-yrityskentässä arvostetaan lisäksi suuresti kotimaista omistajayrittäjyyttä myös toimittajan puolelta. Tuore yritysjärjestelymme vahvistaa tätä mielikuvaa, jatkaa Lahtinen.

Oscar Softwaren tuoreita asiakkaita ovat muun muassa Teräselementti Oy, Chemigate Oy, Koillis-Lapin Sähkö Oy, Rovakaira-konserni, Tornionlaakson Sähkö Oy, Suomen Kotikylmiö Oy/Festivo sekä DYNASET Oy.

Oscarin väki juhlii yhteistyökumppaneineen 10-vuotista taivaltaan 16.1.2015 Tampereen Suomalaisella Klubilla. Juhlaan tuovat eduskunnan ja maakunnan tervehdykset kansanedustajat Arto Satonen ja Harri Jaskari.

Median edustajat ovat tervetulleita juhlaan klo 17.15-18.00.

Lisätietoja:

 

Toimitusjohtaja

Simo Salminen

050 308 1050, simo.salminen(a)oscar.fi

 

Myyntijohtaja

Jarno Lahtinen

010 820 1004, jarno.lahtinen(a)oscar.fi